Menu 

Ova teglica iznenađenja biće sjajan poklon za bilo koga, a sve što treba da uradite jeste da je napunite slatkim sitnicama koje će osobi kojoj je namenja izmamiti osmeh.

Zapamtite jednu veoma važnu stvar, vrednost poklona ne meri se njegovom cenom nego sa kolikom pažnjom je kupljen, biran i zapakovan i zato kad poklanjate neka vas vodi srce, ne novčanik.

Na The 36 avenue blogu pronašli smo fenomenalnu ideju za divne poklončiće, za Dan žena, rođendan, bitan događaj ili praznik. Isto tako, ove teglice su sjajan poklon na venčanjima, ukoliko na poseban način želite da se zahvalite svojim gostima.

poklon

Sve što vam je potrebno za ove poklončiće su teglice, ukrasne mašnice i sitnice kojima ćete ih napuniti. To ne mora da bude ništa skupoceno, ali mora da bude lično i da pokazuje koliko poznajte i volite osobu kojoj je poklanjate.

Sve što treba da uradite jeste da na dno teglice stavite malo tila ili neke druge ukrasne tkanine i napunite je sitnicama prema afinitetima osobe kojoj je namenjena. Ako ta osoba voli slatkiše napunite teglicu njenim omiljenim, ako uživa u kozmetici kupite neki lep karmin, lak za nokte, olovke za oči (ono što može stati u teglicu). Teglicu zatvorite, zavežite mašnicu i zakačite malu čestitku sa slatkom porukom, a ako vam je ta osoba posebno draga možete je i ukrasiti.

Ako ćete ovakve teglice poklanjati na venčanju možete ih napuniti sa malim šamponom, regeneratorom i kupkom, a na kartici napišite datum venčanja kao i kratku zahvalnicu.

Kako vam se sviđa ova divna ideja?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Razvojni put svake žene propraćen je dobitkom menstruacije, a od tog trenutka i gomilom pitanja koja nas muče, a vezana su za ovu pojavu. Mi vam danas na neka od njih odgovaramo.