Menu 

Za predstojeće praznike, slave i zabave jednostavno morate pokušati napraviti ove fenomenalne čokoladne praline koje će vaše goste ostaviti bez teksta svojim bogatim ukusom. Kao stvorene su za zabave sa više ljudi, ukusne i utešne.

Sa čokoladnim pralinama, kolačima i bombonima jednostavno ne možete pogrešiti i rizik je minimalan. Ovih dana isprobajte ove čokoladne praline za koje smo recept pronašli na Iheartnaptime blogu.

Potrebni sastojci:

praline

Ispecite kolačiće prema receptu koji smo vam pronašli i ostavite da se u potpunosti ohlade. Kad su se ohladili stavite kolačiće u posudu i izmrvite ig rukama, dodajte krem sir pa sve dobro imešajte da dobijete jednočičnu smesu.

Od smese oblikujte kuglice, stavljajte ih na masni papir pa spremite u frižider na pola sata da se stisnu.

Tamnu čokoladu otopite na pari, pa ohlađene i čvrste kuglice umačite u otopljenu čokoladu i slažite na msni papir. Praline možete posudti šarenim mrvicama ili izmrvljenim šarenim bombonima. Spremite ih u frižider do posluživanja.

Recept
Ime Recepta
Fenomenalne čokoladne praline
Objavljen
Vreme Pripreme
Vreme Kuvanja
Ukupno Vreme
Rangirano
4 Based on 17 Review(s)
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Čim vas nešto zaboli vi posežete za analgeticima, jer ne verujete u kućne pripravke protiv bolova? Probajte naše predloge sledeći put kad vas zaboli glava i uvereni smo da ćete zaboraviti na tablete. Piši!