Menu 

Ako imate veoma gustu kosu sa ravnim šiškama i ne znate kakvu frizuru da napravite za novogodišnji doček, razmislite o ovoj romantičnoj punđi koju smo za vas pronašli.

Punđe su uvek u modi i bez obzira na to što ih bije glas da su rezervisane samo za starije dame, ukoliko je kombinujete sa cvetom i pletenicom dobićete romantičan i šik izgled, a guste, ravne šiške će vašu frizuru savršeno upotpuniti.

Ovu ideju pronašli smo na Saifou blogu i smatramo da je mogu napraviti i nespretnice.

Sve što treba da napravite jeste da zavežete rep visoko, sa tankom crnom gumicom i pramen po pramen repa obmotavate oko gumice, pričvršćujući ih sa šnalicama sve dok ne formirate punđu, s tim da prvi pramen koji ste odvojili sa gornje strane repa ostavite za pletenicu.

Kad ste napravili punđu i dobro je učvrstili od pramena koji ste ostavili napravite pletenicu i obmotajte je oko punđe, da se ne vidi gumica i pričvrstite je šnalicom. Punđu ukrasite cvetom koji će vam se slagati uz odevnu kombinaciju.

Pogledajte foto uputstvo!

pundja2

Kako vam se sviđa ova ideja?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Domaća supa protiv prehlade, med protiv kašlja, šećer protiv štucanja… Je li i vama baka savetovala slične mere opreza? Piši! Širi dalje!