Menu 

Ako imate problema sa aknama ili sa ožiljcima koji su od njih ostali onda jednostavno morate probati napraviti ovu pastu koja će rešiti sve vaše probleme.

Recept za ovu pastu pronašli smo na blogu naziva Wildtumeric gde kažu da je pasta veoma efikasna u lečenju akni jer uništava bakteije koje ih izazivaju. Akne su jedan od glavnih uzroka stresa kod tinejdžera. Jednostavno ćete je napraviti, a rezultati će biti više nego zadovoljavajući.

Potrebni sastojci:

  • 1 kašika paste od kurkume
  • ½ kakšike paste od tulsi ili svetog bosiljka

Untitled-1

Pastu od kurkume i tulsi biljke napravićete tako da ove biljke koje možete kupiti u prahu u bolje snabdevenim podavnicama pomešate sa malo vode samo da dobijete pastu, a zatim ih pomešate u navedenim omerima.

Pastu koristite jednom dnevno i to tako da je nanesete na lice i nakon 10-15 minuta isperete. Ako pastu budete koristili redovno, svakog dana, akne bi mogle nedestati već za dve nedelje.

Ako možete naći namirnice u svežem obliku, efekat će biti još bolji a paste ćete napraviti tako da kurkumu gnječite u kamenom avanu dok ne dobijete pastu. Isto radite i sa listovima svetog bosiljka, ali dodate malo vrele vode.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar