Menu 

Kosa je leti prilično suva i neposlušna posebno ako ste duže vreme proveli na moru i suncu. Ipak to ne treba preterano da vas brine jer mi imamo brza i jednostavna rešenja za vaše letnje probleme sa kosom.

Zbog topline i vlažnosti vazduha, kosa se leti lakše oštećuje i uglavnom je na dodir prilično suva, ali ako budete sledili naše savete to neće biti slučaj i kod vas.

12738675425_672f73668a_z

Negujte prirodan izgled. Leto je kao stvoreno za nešto bezbrižniji, prirodan izgled kad je u pitanju šminka i frizura. Izbegavajte sušenje fenom, a peglu i figato zaboravite do kraja septembra. Ostavite da vam se kosa suši na vzduhu, eventualno je namažite nekim suvim uljem i pustite je da leprša bez ikakvih posebnih dodataka.

Sve prednosti konjskog repa. Iako se konjski rep smatra neuglednom frizurom uz malo truda možete postići prilično glamurozan izgled. Pročačkajte YouTube i prnađite tutorijale pomoću kojih ćete naučiti kako da brzo i jednostavno napravite sjajan konjski rep. Rep možete ukrasiti i nekim divnim šnalama i cvećem.

Pazite se hlora. Hlor na kosu utiče lošije nego sunce i morska voda zajedno i to je oo čega treba da se pazite na prvom mestu. To ujedno znači da izbegavate bazene ili da pak izbegavate da močite kosu na bazenima. Ako ne možete da odolite odmah nakon kupanja se istuširajte da isperete sav hlor.

Redovno se šišajte. Tokom letnjih meseci šišanje vrhova na svakih osam nedelja ili češće je obavezno i nemojte ga preskakati. Ako što smo već napomenuli kosa je leti puno osetljivija i vrhovi se lakše i brže cvetaju, a nema te frizure koja će sakriti oštećenu kosu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ove tablete za tuširanje sa viksom su možda pogodnije za neko hladnije vreme, kada je sezona prehlada, ali ako patite od sezonskih alergija takođe mogu biti od pomoći. Piši! Širi dalje!