Menu 

Želite za vašu bebu zanimljiv ukras? Napravite privesak i brkove za dudu varalicu. Ovaj šaljivi tutorijal će vam se, verujemo, dopasti.

duda varalica 1Davno smo prevazišli klasičnu bebi opremu, danas želimo što zanimljivije stvari. Proizvodnja stvarčica za bebe je ušla u novu dimenziju. Pošto su brkovi postali poprilično popularan simbol, mislimo da će ovaj ukras za dudu varalicu, za koji smo ideju pronašli na blogu Practicallyfunctional, biti pravi hit. A uz njega će odlično ići privesak sa mašnicom, koji su izradili na blogu Funwiththefullwoods.

Brkovi na dudi

Iako ih je lako napraviti imajte na umu da oni nisu za svakodnevnu upotrebu, već ih možete iskoristiti za šalu, za fotografisanje bebe ili kada beba upoznaje nove ljude. Kada beba pravilno drži dudu filc i malo lepka, uz pomoć kojih pravite brkove, nisu štetni, jer nisu bebi blizu usta. Ovu dudu koristite samo ponekad i pazite na bebu da je ne potrga i ne proguta delove.

privesak za duduSve što treba da uradite je da izrežete oblik brkova po želji (ravne, “francuske”, zašiljene, spuštene, …) od crnog komada filca i da zalepite za dudu varalicu. Filc će se dobro držati na dudi, pa nema potrebe da preterujete sa lepkom. Kapljica-dve će biti dovoljno.

Privesak mašnica

Za ovakvog “brkatog gospodina” baš bi dobro došao privesak sa mašnicom. Potrebna vam je kopča za privesak, mašnica od materijala po želji (iskoristite neku staru ili napravite svoju) i vunica ili rastezivo uže. Upletite komad užeta kao na slici na dudu, pa spojite krajeve. Pričvrstite ih za kopču, pa na kopču zalepite mašnicu i to je to. Privesak je gotov.

Pročitajte i Bebi rukavice koje možete sami napraviti.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar