Menu 

Zašto ne biste poneli svoj ručak na posao u vrećici i to ne bilo kakvoj. Pročitajte kako da napravite ovu zanimljivu vrećicu za hranu.

Blog DesignSponge donosi odlično uputstvo i verujemo da će vam se svideti, a i kolege sa posla poželeće da vas kopiraju. Najzanimljivije je što na ovoj vrećici možete napisati šta želite – šaljive poruke za kolege, poput: “Ne diraj – zmija u vreći” ili “Moj ukusni ručak – podeliti sa prijateljem” i slično.

Potrebno vam je:

  1. Deblja tkanina sa linijama
  2. Mašina za šivenje (ili konac i igla, ako imate strpljenja)
  3. Crveni i beli konac za šivenje
  4. Crni marker
  5. Lenjir
  6. Makaze

Na tkanini izmerite i iscrtajte markerom pravougaonik dimenzija 87,5×83,5 cm (od toga duža stranica treba biti izrezana duž linija, a kraća preko linija).

vrećica za ručakIzrežite 4 kvadratića stranica dužine 31,5 cm tako da dobijete tkaninu u obliku krsta (pogledajte fotografije).

Spojite, ušijte stranice i porubite torbu. Crvenim koncem prošijte uspravnu liniju (da biste dobili izgled što sličniji papiru sveske). Možete joj dodati i ručku ili ušiti čičak, ali nije neophodno. Sada vam samo ostaje da smislite šta ćete napisati na torbi i, naravno, šta ćete sutra poneti na posao za doručak i/ili ručak.

Pročitajte i kako da Prepravite teksas šorc i napravite Akvarijum u okviru za slike.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Leto je zaista omiljno godišnje doba većine nas, ali ono sa sobom nosi i mnoštvo manjih i većih opasnosti. Zato budite spremni i napravite svoj pribor za prvu pomoć leti. Piši! Širi...