Menu 

Iako kalendarski još nije stiglo, temperaturno, leto nam je uveliko tu, a samo malo nas deli od sezone, a stomačni mišići su poprilično opušteni. Krenite u akciju.

Napravite plan i za samo 10 minuta vežbe, tri puta sedmično, rezultate ćete videti za manje od mesec dana. Ako želite brže rezultate vežbajte po 20 minuta.

Evo i kako.

1. Neka vam početna pozicija bude pravi štap, u rukama držite utege i oslanjajte se na njih. Ruke su ravne u laktovima, kukovi su paralelni sa podlogom. Podižite jednu po jednu ruku, pazeći da se kukovi ne pomjeraju, a da su laktovi što bliže telu. Uradite od 12-15 ponavljanja.

2. Stanite uspravno u početni položaj. Spustite se na ruke pazeći da su kolena što ravnija i „odhodajte“ na rukama u položaj skleka. Ruke su raširene, spustite se u sklek i na rukama se vratite u početni položaj. Ponovite deset puta.

3. Namestite se četvoronoške sa utezima u rukama. U isto vreme podižite levu nogu, paralelno sa podlogom, i desnu ruku u stranu, da bude u liniji sa ramenom. Vratite se u početni položaj i ponovite deset puta.

4. početni položaj je obrnuta daska, suprotno od prve vežbe. Oslonac je na rukama i petama. Ruke su iza kukova, noge su istegnute, ravne. Jednu po jednu nogu podižite i vratite u početni položaj. Ponovite od 10-12 puta.

Pogledajte fotogaleriju:

This slideshow requires JavaScript.

Foto: http://www.chatelaine.com/

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar