Menu 

Da, verujemo da vam čudno zvuči. Ali, nisu naše mačke baš tako beskorisne. Vežbajte redovno, a s vremena na vreme uključite i vašu mačku u priču. Saznajte kako.

Pričali smo o tome kako pas, kao vaš kućni ljubimac, može da vam pomogne da vežbate više i bolje. Ali, mačka? Pa, da i ona.

Reklo bi se da su se mačke prepale da će psi preuzeti primat kada je u pitanju vežbanje, pa su odlučile da stvar uzmu u svoje ruke, odnosno šape. Mačke vole da rade samo ono što one žele, ali to ne mora da znači da im se vežbanje u timu ne bi svidelo. Sklekovi, čučnjevi, rastezanje, zagrevanje, … Da, mačke će vam pomoći. Iako nisu dovoljno teške da bi bile dobri tegovi, nisu baš “neiskoristive”. Samo da napomenemo da u ovim vežbama nisu povređene mačke, niti bilo koje druge životinje, nadamo se da ćete to imati na umu i da ćete biti oprezni kada pokušate da zategnete vaše telo i izgubite par “kilogramčića” uz pomoć vašeg malog “grebatora”.

vežbajte

Donosimo vam video na kojem je detaljno objašnjeno kako možete vežbati sa mačkama. Bar će vas zasigurno nasmejati, razveseliti i biti dobra motivacija za vežbanje. To vam garantujemo, jer smo se mi na glas i od srca smejali. Ljubitelji mačaka će razumeti.

Napominjemo, da pored ovih vežbi (ako se uopšte odlučite da ih isprobate) sa mačkom se možete igrati bar pola sata dnevno, skakutati, loviti po stanu, smejati se i garantujemo vam da ćete potrošiti kalorije. Vredi pokušati. Na kraju krajeva, uvek se možete vratiti na ovaj video. Ili ne?

https://www.youtube.com/watch?v=AGVAR1m8gf8

Piši!
Širi dalje!
6 komentara
 1. Anđela Milović via Facebook

  Preslatkkeee

 2. Miroslav Rankovic via Facebook

  :)

 3. Nada Rokvic via Facebook

  One su fantastične u svakom pogledu. Te naše mačke……………..

 4. Violeta Cvetković via Facebook

  Vežbačice moja! :)

 5. Maja Slavković via Facebook

  moja bi poludela na ovo maltretiranje, ali voli da pravi društvo

 6. Simeuna Hotomski via Facebook

  ETO ZASTA MOZE SVE DA POSLUZI MACA!

Napišite komentar