Menu 

Blenderi su sjajna stvar koju morate imati u vašem domaćinstvu, posebno leti. Evo i zašto.

U vreme velikih vrućina kad treba da unosimo što više tečnosti i hranjivih materija u organizam, blender nam može biti od velike koristi. Pored toga što možemo raditi ukusne voćne i povrtne šejkove, soseve i supe, može nam poslužiti i za pravljenje sladoleda i mnogih drugih delicija.

Kako da odaberemo onaj pravi?

Pre nego krenete u kupovinu blendera, razmotrite nekoliko veoma bitnih stvari.

-Koliko imate mesta u kuhiji?

-Koliko članova vaše porodice će ga koristiti?

-Za šta ćete ga upotrebljavati i koliko često?

blender

Ako nemate preterano puno mesta u kuhinji kupite blender koji ne zauzima puno mesta i koji nije statičan, odnosno lagan je za pomeranje i čišćenje. Ako vam je porodica veća kupite i veći blender i to onaj koji ima mogućnost ubacivanja sastojaka dok radi, jer će uvek neko hteti dodati nešto svoje.

Najbolji blenderi su oni koji mogu da smrve led jer to znači da su jaki i da će bez problema moći sitno seckati orašaste plodove i žitarice.

Iz palete kućanskih aparata sa potpisom Philips dolazi blender koji sa motorom snage 700 vati može da samelje gotovo sve. Ne ostavlja komadiće, a led mrvi u sekundi. Zapremine je od 2 litra što je sasvim dovoljno za prosečnu porodicu. Svi delovi mogu da se peru u mašini za suđe, veoma je lagan za rukovanje i održavanje, a uz blender ćete dobiti i posebnu spatulu za mešanje.

A sve to za ne preskupih 82 evra.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar