Menu 

Nomotehnički Centar Beograd uz finansijsku podršku Grada Bograda i Sekretarijata za socijalnu zaštitu ostvaruje projekat pod nazivom Socijalna inovacija u službi efikasnog ostvarivanja prava socijalne zaštite – Budi uključen, te poziva sve zainteresovane mame i trudnice da se aktivno priključe ovoj sjajnoj ideji.

Od 16. okrobra ove godine, otvoren je servis koji čine advokati i pravni stručnjaci, namenjen je svim mamama i trudnicama sa teritorije Grada Beograda koji nudi besplatne pravne savete i daje odgovore na pitanja iz oblasti socijalne zaštite.

Segment života kome se kroz ovaj projekat posebno želi pokloniti pažnja jeste školovanje za sve trudnice i mlade majke koje obično tokom studija nemaju odgovarajuću podršku institucija, okoline, bližnjih. Na ovaj način šalje se poruka ohrabrenja svim budućim i sadašnjim mamama koje žele nastaviti obrazovanje da imaju izbor i da one to mogu.

zbornk radova

Na posletku, Nomotehnički Centar Beograd daje mogućnost besplatne objave eseja u zvaničnom Zborniku radova, a konkurs za prijavu radova je počeo 1. novembra i trajće sve do 1. decembra ove godine. Detalje vezane za objavu eseja možete pronaći u sekciji Obrazovanje na zvaničnom sajtu www.budiukljucen.com.

Cilj celokupnog projekta je podsticanje majki i trudnica da se aktivno uključe u bolje kreiranje socijalne zaštite u Beogradu, saznaju više o učešćima u stranim projektima kroz upoznavanje sa strateškim dokumentima, dobiju besplatnu pravnu pomoć i mogućnost besplatne objave eseja.

Budi uključen!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar