Menu 

Ako spadate u one koji uživaju u čitanju knjiga koje sadrže savete za zdraviji i bolji život mi vam donosimo tri naslova koja moraju postati deo vaše kućne biblioteke u ovoj godini.

U knjigama koje vam preporučujemo pronaći ćete zanimljive zdrave recepte, savete vezane za porodicu i medicinu i pomoći će vam da vam ova godina bude zdrava.

Joyous health

joy

Poznata kolumnistkinja Joy McCarthy koja je inače holistički nutricionista i trener za zdravlje i ishranu napisala je knjigu koja se bavi zdravim prehrambenim navikama i svim dobrobitima detoksikacije. Knjiga sadrži 80 recepata kao i desetodnevni plan ishrane.

Knjigu možete naručiti putem Penguin sajta, a cena joj je oko 21 evro.

The A to Z of Children’s Health: A Parent’s Guide from Birth to 10 Years

dečije bolesti

Ova knjiga je vodič kroz detetov život od rođenja pa sve do desetog rođendana, a pisala su je tri kanadska eksperta: dr. Jeremy Friedman, dr. Natasha Saunders i dr. Norman Saunders.

Knjiga obuhvata preko 235 dečijih stanja i bolesti poređanih po abecednom redu. Uz ovu knjigu zaboravićete na pretraživanje Googla koji u većini slučajeva može da zbuni i da pogrešan savet.

Knjiga putem internet prodaje košta oko 20 evra.

Weight Watchers 50th Anniversary Cookbook

kuvarica

Weight watchers je jedan od najstarijih programa za gubitak kilograma koji je s vremenom prikupio sledbenike širom sveta. U čast pedesetom rođendanu ovog programa, na tržište je izašla knjiga koja sadrži preko 280 recepata sa kalorijskim i nutritivnim vrednostima dobro poznatim onima koji prate ovaj program.

Knjigu putem interneta možete kupiti za 25 evra.

Napomena: Ove knjige još uvek nisu izdate na našim jezicima, a ukoliko govorite engleski toplo vam preporučujemo da ih nabavite ili da pričekate domaća izdanja.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar