Menu 

Nije nemoguće. Leto se bliži i upravo imate dovoljno vremena da doterate svoju liniju do savršenstva. Evo šta trebate učiniti.

Dobro sagledajte vaše mane. Pogledajte na kom delu tela treba najviše rada i fokusirajte se na to i u skladu sa tim birajte sistem vežbanja.

Izvažite se i zacrtajte cilj. Ako vam je lakše, fotografišite se na samom početku “procesa” i na kraju kada dostignete željenu figuru.

Odmah kupite bikini u koji želite ovog leta da “uđete”. Obesite ga na vidno mesto, neka vam on bude podsticaj, koji će vam pomoći da izdržite režim koji vas čeka.

Jedite ispravno. Vežbe, same, vam neće pomoći. Morate pronaći dijetu ili uopšte režim ishrane, koji vam odgovara. Nema više roštilja, masne, kalorične, “brze” hrane. Vreme je za mnoštvo povrća i voća, ćuretine, piletine, ribe, jaja, …

Obavezno pijte najmanje 8 čaša vode dnevno. Ne samo da će poboljšati vašu kožu, već će vas držati sitim između obroka.

Smanjite unos šećera. Moraćete se odreći nekih slastica, ali i alkohola. (Dozvoljena vam je čaša crvenog vina).

Što se tiče vežbi, 3 do 5 puta nedeljno radite kardio vežbe po 30 minuta. Znači, na raspolaganju su vam brzo hodanje, trčanje, džogiranje, plivanje ili brdsko pešačenje. (Uključite i dizanje tegova bar dva puta nedeljno za bolje rezultate). Budite pažljivi prilikom biranja vežbi. Neka to budu one, koje vam se dopadaju, koje ćete rado raditi. A, ako vam je lakše, učlanite se u teretanu, krenite na aerobik, zumbu (o zumbi smo pisali OVDE), ples, …

Uvedite promene u svoju svakodnevicu. Šetajte više, smanjite vožnju automobilom – idite pešice, provodite vreme u parku, okupite ekipu i zaigrajte basket, a u ovom periodu poželjno je da se bacite na prolećno čišćenje kuće, jer će vam to pomoći da utrošite značajan broj kalorija.

Zapamtite: upornost, čvrsta odluka, motivacija, mnogo vode, vežbi i pravilna ishrana dovešće do fenomenalnih rezultata. Mnoge su se žene uverile u to. I vi možete biti jedna od njih.

Piši!
Širi dalje!

6 komentara
 1. Vera Petrovic via Facebook

  Za tih mesec dana,zena nista sem tih vezbi nece raditi,bice Samo sebi posvecena. A deca,posao,kuca,fakultet,prehlada?….Ako vezbate -vezbajte tokom cele godine ,kad mozete ,opusteno, umereno . Bicete zategnute a svi poslovi -zavrseni.:D

 2. Milosevic Miodrag via Facebook

  Dole skeletori! Živele rasne obline!

 3. Maja Belegic via Facebook

  Slazem se :)

 4. Zata Bivojinovic via Facebook

  Oćemo uhranjene rasne žemske sa oblinama, a ne anorexične “bikini” skeletore!

 5. jelena

  molim vas

 6. jelena

  molim vas samo posalite neku poruku da me pestane boleti oci i glava

Napišite komentar