Menu 

Ukrasi za kolače su neizostavni kada pripremate slastice za proslave i rođendane. Napravite svoje i čuvajte ih u frižideru da uvek budu spremni kada vam treba “komadić ljubavi”.

ukrasi za kolačeNije vam potrebna specijalna veština, samo malo vremena i pažnje. Pripremite belu i tamnu čokoladu, malo boje za hranu (nije obavezno), plastične vrećice (ili šprice za ukrašavanje kolača) i aluminijumsku foliju ili masni papir.

Tepsiju obložite papirom ili folijom. Tamnu čokoladu otopite u jednoj, a belu u drugoj posudi. Ako želite srca u boji, beloj čokoladi, dok je još topla dodajte malo boje za hranu po želji.

Uz pomoć vrećice ili šprice za kolače na foliji ili papiru iscrtajte srca. Ako želite da budu lepšeg oblika možete srca prvo nacrtati na papiru, pa preko “crtati” čokoladom. (Ili se poslužite modlicama).

Čokoladna srca ostavite u frižideru da se stvrdnu – 30 minuta do sat vremna. Posle ih samo nežno nožićem skinite sa folije. Čuvajte ih na hladnom.

Još fotografija i ideja potražite na blogu Half-BakedBaker.

Pročitajte i kako se prave Cvetni ukrasi za kolače.

Recept
Ime Recepta
Čokoladna srca kao ukrasi za kolače
Objavljen
Vreme Pripreme
Ukupno Vreme
Rangirano
5 Based on 4 Review(s)
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Peciva i Testa

Ovo testo je svaršena podloga za razne poslastice, a danas vam donosimo osnovni recept koji ćete vi dorađivati po svojoj želji. Recept