Menu 

To što ste majka sa punim radnim vremenom nikako ne znači da treba da se hranite nezdravo i jedete ono što vam dođe pod ruku. Postoji zaista mnoštvo recepata koji se lako pripremaju, a pružiće vam sve ono što vam je potrebno kad je u pitanju zdrava užina.

Mi imamo nekiloko jednostavnih predloga koji će vas sigurno oduševiti.

6947967515_81975022e8_z

Jogurt i musli. Ako ste ujutro u frci ovo je baš uvek sjajan izbor za doručak. Isto tako postoji veliki izbor jogurta sa žitaricama koje možete kupiti i zato na poslu uvek odaberite to ispred peciva i grickalica.

Tamna čokolada i suvo voće. Ako vam je tokom dana potrebno nešto slatko, odlučite se za kockicu tamne čokolade, šaku suvog voća ili granolu.

5209015189_a512c5335a_z

Kašice od voća i smoothiji. Kašice nisu namenjene samo bebama, možte pripremti razne kašice spakovati ih umale posudice, zamrznuti tako da ste mirni za celu nedelju. Isto tako, ujutro u blender možete staviti sve što imate u kući od voća i povrća, zapakovati i poneti na posao.

Sveže seđeni sokovi. To su čisti vitamini u flašicama i zato bi sokovnik trebalo da bude vaša sledeća investicija. Napravite sveži sok ujutro i ponesite ga na posao. S druge strane u vašem gradu sigurno postoje mesta na kojima možete kupiti ovakve sokove.

Proteinske pločice. Možete ih kupiti u prodavnicama, lai ih možete napraviti i smae, neće vam uzeti mnogo vremena, a bićete mirne celu nedelju.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar