Menu 

Sa promenom godišnjih doba dolazi i promena naše jutarnje rutine. Prilagodite način šminkanja i frizuru jeseni uz nekoliko jednostavnih saveta LifePress magazina.

Čak i ako ne spadate u one žene koje prate trendove sigurni smo da se vaše navike menjaju sa godišnjim dobima. Leti je šminka uglavnom minimalna, svetlijih tonova i veselija, što nam uz jesen nekako ne paše, zato vam mi savetujemo koje boje da odaberete ove jeseni.

Obucite oči

Roze i ljubičasta su sjajne boje senki za prelaz sa leta na jesen. Oči našminkaje tako da dominira tamnija nijansa, a sa svetlijom samo napravite mali kontrast. I obratite pažnju da dnevna šminka ne bude previše tamna i dramatična.

ljubi;asta

Usne

sljiva

Sve roza, svetlucave nijanse sjajila ostavite za sledeće leto, apsolutni hit ove jeseni je karmin u boji šljive i ako pratite trendove jednostavno ga morate nabaviti. Ali, kad ga stavljajte pazite da oči nisu prenaglašene i da na sebi nemate previše jarkih boja, jer ne želite izgledati kao hodajući cirkus.

Nega kose

Kad je u pitanju kosa, ono što se traži je prirodni i zdravi izgled. Posvetite se tome da kosu oporavite od štetnog uticaja sunca i mora. Posetite svog frizera i tražite puni tretman. Šišanje ispucalih vrhova, pakovanje i hidratacija. Ako ste celo leto nosili nemarne valove u kosi sad je vreme da ih ispravite.

Kad je u pitanju nega kože, takođe treba da posetite kozmetičara, da otklonite sve štetne uticaje izloženosti suncu i pripremite kožu za zimu. Pribavite dobru hidratantnu kremu i mast za usne, jer će vam sigurno biti potrebni kad krenu hladnoće i vetrovi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar