Menu 

Pored savršene haljine, da biste zablistali u „najluđoj noći“ potrebna vam je i savršena šminka. Mi vam donosimo nekoliko sjajnih predloga kako da se našminkate za doček Nove godine.

Iako se za doček obično traži jača, sjajna i upadljiva šminka naša preporuka vam je da ne preterujete jer manje je skoro uvek više i neka vam to bude na pameti. Mi imamo nekoliko veoma korisnih saveta.

„Smokey eyes“. Nepisano pravilo glasi da ako želite zablistati istakenete ili oči ili usne u zavisnosti šta su vaši aduti. Ako se odlučite na popularan „smokey eyes“ način šminkanja treba da znate da nikako ne morate koristiti isključivo crnu ili tamnu senku. Ovaj efekat postići ćete i sa bronzanim nijansama koje će vašem licu dati onaj novogodišnji sjaj. Najviše pristaje svetloputim ženama, plavih očiju i kose.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Prirodan izgled. Čak i tokom noći pretrivanja potpuno prirodan izgled će savršeno dobro proći posebno ako vam je garderoba pomalo upadljiva onda smanjite doživljaj sa šminkom. Nanesite podlogu i puder, izjednačite ten, nanesite maskaru, malko rumenila, stavite sjajilo nežno roze boje, a za senku možete koristiti boje meda. Pored rozih nijansi možete koristiti i boje breskve koje će vašem licu dati prirodnu i svežu notu.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Upadljivo crvene usne. Crveni karmin je apsolutni hit u prethodnih nekoliko sezona i zato ako želite biti u trendu, ali i primećeni oči balgo istaknite sa malo maskare i neutralnim tonovima, a usne namažite jarko crvenom bojom. Možete koristiti sjani ili mat karmin, ali ovi drugi su nešto više u trendu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar