Menu 

Ako današnji dan ove godine želite da obeležite na poseban način zbog svoje dece, ovaj koji vam mi predlažemo je jedan od najboljih. Bolji pokloni za Valentinovo od ovih ne postoje.

Napravite poklončiće kojima ćete ulepšati dan ne samo jednoj voljenoj osobi nego svim osobama koje su vam drage i posebne. Proslavite ljubav na sjajan način i izmamite što više osmeha na što više lica. Pogledajte kako je to uradila Danielle sa bloga Extraordinarymommy.

Sve što vam je potrebno za ove poklončiće su fotografije vaše dece, neki program na računaru ili pametnom telefonu za obradu fotografija i poklončići, u ovom slučaju lizalice.

Fotografišite vašu decu tako da podignu ruku visoko kao da u njoj nešto drže ili nekome nešto pružaju sa najslađim osmehom na svetu.

pokloni2

Nakon toga fotografije provucite kroz neki program za obradu fotografija i dodajte zanimljive natpise i lepe želje za Dan, zaljubljenih. Fotografije odštampajte pa na fotografiju nalepite lizalo tako da izgleda kao da ga dete drži u ruci. Na početak i na kraj stisnute šake na fotografiji možete probušiti male rupice pa lizalo provući kroz njih da deluje još uverljivije. I to je to!

pokloni3

Ovi divni pokloni će izvući osmeh na lice svima! Pročitajte i kako da napravite “Žvakaće gume za male simpatije” na sličan način.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar