Menu 

Čuli smo za kaspule od posteljice, a sad se pojavio i sajt putem koga možete naručiti poseban nakit napravljen od majčinog mleka.

Pre nekog vremena New York Post objavio je priču o majci koja je po zanimanju farmaceut, a koja izrađuje i prodaje sasvim jedinstvene komade nakita u kojima se nalazi majčino mleko. Ona je izjavila kako je mesecima vredno radila da bi osmislila komade nakita koji će trajati, a zatim je otkrila kako pretvara mleko u tvrdi materijal koji najviše liči na bisere koji se mogu ugraditi u naušnice, prstenje, privezke.

Na pitanje zašto bi majke uopšte želele sačuvati sopstveno mleko Ann Marie Sharoupim je objasnila kako smatra da svaka majka želi imati uspomenu na taj poseban period u životu, period kada su majka i dete najprisniji.

mama

Majke koje su poručile ove neobične komade nakita kažu da je to uspomena na najteži, ali i najlepši period života, one smatraju da taj nakit sadrži deo njih samih i da je najiskreniji simbol ljubavi.

Naravno, postoje i one majke koje nisu preterano oduševljene ovim trendom i koje tvrde kako vole svoje mališane, ali im ne treba svakodnevni podsetnik na bolne bradavice, izmuzanje i neprospavane noći. Neki pak ovaj nakit smatraju jednostavno čudnim.

Mnogi se pitaju da li je taj nakit zaista napravljen od mleka ili je u pitanju prevara, jeftin način da bi se zaradio novac. Sharoupim tvrdi da kad je ona u pitanju nema nikakve prevare i da svaki komad nakita sadrži majčino mleko, a da bi dobile svoj nakit majke moraju dostaviti sopstveno melko u posebnim posudama i u posebnim uslovima da se ne bi pokvarilo.

Šta kažete, biste li nosile ovakav nakit?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar