Menu 

Dnevni boravak bi trebalo da bude topla i ugodna prostorija u kojoj se svi ukućani osećaju opušteno. Ovo neće biti moguće ako su vam stvari nabacane po celoj prostoriji. Nered, ma koliko naš bio čini nas nervoznima, bode nam oči.

Da biste u red doveli vaš dnevni boravak nikako ne smete izostaviti sledeće predmete:

Korpa

Korpa za smeće

Jednostavno ali istinito. Većina porodica kad čita novine, jede, pije sokove, ostavljaju po dnevnom boravku papiriće, limenke, plastične flaše što veoma brzo može izmaći kontroli. Kupite neku lepu dekorativnu korpu koja će vam se uklapati u dekor i neka vam bude pri ruci. Pazite da ne bude prevelika da ne odvlači pažnju.

Polica za novine

Ovo je nešto što bi definitivno svi trebalo da imaju u svom dnevnom boravku jer ništa se ne gomila tako brzo kao stare novine i magazini. Nisu za bacanje, a nisu ni za čitanje.

Futrole za CD-ove

Ove futrole su veoma praktične i ne zauzimaju puno prostora, kupite posebnu za muzičke i DVD CD-ove da biste lakše našli šta vam treba.

CD

Daljinski

Daljinski za TV, za DVD, za muzičku liniju, za digitalni risiver… Previše zar ne? Na tržištu danas možete naći univerzalne daljinske upravljače pomoću kojih možete upravljati sa više uređaja. Automatski ćete na vašem stoliću imati više mesta, a i uštedećete na baterijama.

Kablovi

Kablovi su jedan od glavnih izvora prašine, a i nisu nimalo dekorativni. Ima mnogo načina na koje možete kablove učiniti nevidljivima, informišite se i od svog dnevnog boravka napravite pravu malu oazu mira.

 

Foto: http://homeklondike.com/Pinterest

Piši!
Širi dalje!

6 komentara
 1. Obiraf

  Milice, za kablove od struje i svih drugi čuda, kompjutera, štampača, najbolje su kanalice. Ali, to treba konsultovati firmu koja se bavi ugradnjiom npr. računarskih mreža, koja bi našla u dogovoru sa vama najpraktičnije rešenje.

 2. Milena

  hehehe, danas u vrijeme Ipada i slicnih stvari, praviti police za novine :)
  I kantu za smece u dnevni boravak :) al se nasmeja

 3. nenad

  imam problama sa svim tim novinama i magazinima, svuda su po sobi, ne samo u dnevnoj nego u svim sobama, ja bih najradije da ih odmah bacim ali stalno ima neko ko nesto nije procitao. Ne znam kakve police da nabavim, ipak ne bih hteo dnevna soba da mi lici na zubarsku cekaonicu. jel ima nekih ideja?

 4. Maja

  Odlicne ideje za dnevni boravak. Mnoge stvari nas nerviraju i smetaju nam, a nije nikakav problem da uz malo organizacije i korisnih stvari uredimo svoj prostor. Hvala na savetima. :)

 5. Jelena Računica Jelena Računica

  Draga Milice, pronađite na ovom linku nekoliko ideja. http://lifepressmagazin.com/dom-organizacija/kako-sakriti-elektricne-kablove-2/ Pozdrav od naše ekipe.

 6. Milica

  da li imate neki link da pogledam kako da zakamufliram kablove od kompa, tv, produznog kabla … gledala sam ali nista nisam pronasla.

  Pozdrav

Napišite komentar