Menu 

Plastične ili drvene, štipaljke nisu samo tu da bi okačili vaš veš. Dajte mašti na volju, budite kreativni i igrajte se sa njima.

kanticaOčaravajuća saksijica

Ovu divnu saksijicu možete napraviti na najjednostavniji način. Treba vam prazna konzerva tunjevine i štipaljke. Potrebno je samo da „uštinete“ konzervu, poredate štipaljke jedne do drugih (možete koristi i ukrasne, u bojama) i dobili ste novu saksijicu ili svijećnjak.

Majstorije

Zakucajte ekser, ali ne i svoje prste. „Zagrizite“ štipaljkom ekser i on će stajati uspravno. Uzmite čekić i na posao!

By: Rach

Svjetiljke

Novogdišnje i ukrasne svjetiljke objesite lako na oluke, drveće, žbunje sa štipaljkama. Nemojte ih samo pogubiti, da vas žena ne bi kritikovala.

Svježe grickalice

Kupujete velike kese grickalica? Ostalo vam je pola vrećice? Da bi ste ih održali svježim, presavijte kesu i pričvrstite štipaljkom – sasvim jednostavno.

Sijanje

Sa štipaljkom možete jednostavno označiti u vašem vrtu gdje ste šta posijali. Uzmite grančicu i na listić papira napišite o kojoj se biljci radi. Onda pričvrstite papirić za grančicu štipaljkom.

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Ljiljana Jovicic via Facebook

    ja sam na zavesi okačila lepe slike, i njbolje je što moguda menjam meta

  2. Mevludin Pozegic-Pudi via Facebook

    Ja sam ove drvene koristio za slićufe.

Napišite komentar

Zdravlje

Postoje biljke koje mnogo ljudi gaji u svojim domovima da uopšte nisu svesni koliko su opasne za zdravlje. Ne brinite, nisu smrtosnosne i ne treba istog časa da ih izbacite, ali bi trebalo da pazite da...