Menu 

Redovno pijete instant kafu i skupila vam se prava mala gomilica praznih limenki? Napravite jedinstveni stalak za vina i to bez previše muke. Ideju smo pronašli na Brit+co blogu.

Sve što vam je potrebno za ovu interesantnu policu za vina su:

  • 4-12 (u zavisnosti koliko veliki stalak želite) limenki paradajza ili kafe
  • Bela boja u spreju
  • 3-4 boje u spreju (po izboru)
  • Lepak
  • Karton i komadić tkanine

Sa svih limenki skinite etikete i neka budu potpuno čiste i suve. Uz pomoć otvarača za konzerve odstranite dno limenki, tako da budu otvorene sa obe strane, ako postoje oštri rubovi savijte ih da se ne bi povredili.

Unutrašnjost limenke obojite bojom u spreju, svetle nijanse koja će se slagati sa bojama u vašem domu. Nakon što ste obojili unutrašnjost, obojite i spoljašnjost limenki i to belom bojom, a nakon što se boja osušila lepite limenke jednu za drugu u horizontalnim redovima po tri.

Spojite ih štipljkama dok se lepak u potpunosti ne osuši.

Nakon što se lepak osušio slažite horizontalne redove jedan na drugi (u cik-cak) zalepite, spojite štipaljkama i ostavite preko noći da se osuši

I to je to. Stalaža je spremna za prve flaše vina.

Pronađite još sjajnih ideja “Šta sve možete napraviti od praznih konzervi”.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Od najranijeg detinjstva nas ubeđuju kako mleko trebamo piti u što većim količinama jer će nam od njega kosti biti snažnije i zdravije. Iapk najnovija istraživanja kažu da mleko nema...