Menu 

Većina žena voli lepe, sređene, ukrašene nokte, ali manikura sa sobom nosi i određene problemčiće. Saznajte kako da ih rešite uz par zanimljivih trikova.

1. Da lak za nokte duže traje

nokti trik6

Da bi vam lak duže ostao na noktima poslužite se običnim sirćetom. Potopite prste u mešavinu vode i sirćeta pre nego nalakirate nokte. Možete i samo premazati nokte kuglicom vate umočenom u sirće. Na taj način ćete očistiti nokte, lak ćete lakše nanositi, pa tako i produžiti manikuru.

Izvor: Trusper

2. Za svetlije nijanse i mat izgled

nokti trik2

Nanesite sloj belog laka pre nanošenja osnovnog da biste dobili svetlije i punije nijanse. A možete nositi i čisti beli lak ili napraviti manikuru – novine na noktima – pogledajte tekst 4 načina da iskoristite stare novine? )

Izvor: lovemaegan

3. Uklonite šljokice sa nokta sa aluminijumskom folijom

nokti trik3

Da biste uklonili lak sa šljokicama sa noktiju natopite komadiće vate u aceton ili odstranjivač laka, umotajte svaki nokat posebno, pa ih prekrijte aluminijumskom foljom. Nakon 5 do 7 minuta samo, sa blagim pritiskom, uklonite foliju i vatu, a sa njima i lak sa noktiju.

Izvor: all-you-desire

4. Trik za jednostavno uklanjanje mrlja od laka sa noktiju

nokti trik4

Kada koristite crveni ili crni lak za nokte, vrlo je teško ukloniti tu boju sa noktiju. Probajte sa limunom, samo umočite nokte u limunov sok na neko vreme ili upotrebite pastu za izbeljivanje zuba i sa njom i sa starom četkicom nežno četkajte nokte.

Izvor: beautyramp

5. Nokti koji svetle u mraku

nokti trik5

Da biste dobili nokte, koji svetle u mraku razbijte svetleći štapić i tečnost prespite u prozirni lak za nokte. Sa tom smesom nalakirajte nokte.

Izvor: sarahscoop

Piši!
Širi dalje!

4 komentara
 1. Jelena

  sacuvaj Boze, koji savet, uzmite i posipajte otrov po noktima! postoje neon lakovi, 21.vek

 2. andjela

  Gde da nadjem stapice koji svetle u mraku?

 3. teodorica

  Gde da nadjem stapice oji svetle u mraku?

 4. Sanja Bozovic

  Gde da nadjem stapice koji svetle u mraku?

Napišite komentar