Menu 

Ženama je nekako uvek lakše da krenu na dijetu ili počnu sa vežbanjem ukoliko imaju s kime da se poistovete, posebno ako su u pitanju slavne, vitke i predivne osobe. Jedna od njih je svakako Rihanna kojoj ne liniji mnoge zaista mogu da zavide. Evo na koji način poznata lepotica sa Barbadosa održava liniju vitkom.

Većina poznatih lepotica prate uglavnom dijetalne planove koje specijalno za njih osmišljavaju poznati nutricionisti, lekari, fitnes treneri. To je za Rihannu napravio njen personalni trener Harley Pasternak te joj osmislio dijetalni program koji se sastoji od pet manjih obroka dnevno. Iako mrzi da jede povrće u dijeti napravljenoj specijalno za nju ga ima poprilično.

????????????????????????????????????????????????????????????

Osnove njene dijete su da kroz svaki obrok unosi pet nutrijenata – ugljene hidrate, proteine, vlakna, masti i pića koja ne sadrže šećer. Tokom nedelje ima jedan dan kada može da jede šta god poželi i taj dan zove “dan varanja”.

Dnevni plan menija

  • Doručak – omlet od belanca, ananas i čaša vode sa sveže ceđenim limunom.
  • Ručak – riba i krompir.
  • Užina – grickalice bez ugljenih hidrata, slani krekeri, grožđe, orašasti plodovi.
  • Večera – Riba omlet sa gljivama, zelena salata.

Pored posebnog načina ishrane Rihanna vežba obično 5 dana u nedelji po 30 minuta i to onda kada ne putuje. Njeni treninzi se obično sastoje od kardio vežbi: trčanja na traci, jumping jacks vežbi, preskakanja konopca i vožnje bicikla. Sve te vežbe uspešno sagorevaju kalorije i pomoću njih se lako održava telesna težina, a možete ih raditi i mimo teretane jer vam nisu potrebne posebne sprave.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar