Menu 

Prešli smo više od pola našeg programa, nadamo se da ste još uvek motivisani. Mršavite na način, koji se pokazao uspešnim za hiljade ljudi. Danas sledi nastavak.

Uz dobru motivaciju i par trikova za lakšu dijetu možete prebroditi i današnji dan.

Nadamo se da još uvek imate ne umu da ovu dijetu morate pratiti i da ne menjate sami namirnice. Takođe, ne zaboravljajte da šećer, so, brašno, alkohol i proizvodi sa ovim sastojcima nisu dozvoljeni. Voda, tečnost i čajevi za čišćenje bez šećera dolaze u obzir. Takođe, možete uzeti i neke mutivitamnske šumeće tablete bez šećera.

mršavite

Deveti dan Mršavite sa nama programa je ponovo dan podrške. Ostalo nam je još par dana i treba nam još malo motivacije da sve izguramo do kraja. Najbolje bi bilo da ste u ovaj program ušli sa prijateljem i da možete jedno drugog da podstičete i podržavate. Pronađite ljude koji su, takođe, na dijeti, razmenite iskustva, razgovarajte sa njima putem četa, telefonom, kada god vam treba podrška. Nadamo se da ste se povezali i sa ljudima, koji prate naš program. Na taj način možete steći nova prijateljstva i postati jedno drugom motivacija. Danas možete i isplanirati kako ćete sebe nagraditi na kraju ovog programa. To može biti neko vikend putovanje, izlet, neke cipele koje već mesecima gledate i želite da kupite. Mislite na cilj, ali i na nagradu.mrsavite30

Doručak: 1 šolja narendanih mrkvica sa limunovim sokom
Ručak: velika riba (200 gr) + salata od kupusa sa malo ulja i 1 čaša soka od paradajza

Večera: 1 banana, 1 kruška, 1 kivi, ½ grejpfruta (mada, možete probati I sa drugim kombinacijama voća, šta god volite)

Mršavite sa nama – vežbe

Još danas ćemo se zadržati na 10-ominutnim vežbama. Ali, za razliku od juče, ponovo smanjujemo tempo. Ovaj dan je malo teži i zato prepolovite vreme vežbanja. Video možete pronaći OVDE. Ukoliko vam je teško da danas vežbate, možete uraditi vežbe istezanja i zagrejavanja uz 20-minutnu šetnju. To će vam razbistriti mozak i napuniti vas energijom. Korak po korak. Ozbiljno se približavamo cilju. Ukoliko vam nedostaje motivacije, bacite pogled na našu Mršavite sa nama galeriju.

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar