Menu 

Program i plan mršavljenja je već pri kraju. Već sada bi trebalo da možete videti značajnije rezultate.

Iako ste možda već sada zadovoljni rezultatima, dijetu bi svakako trebali nastaviti zaključno sa 13. danom. Sutra ćemo govoriti više o vašim daljim koracima nakon dijete, o pravilnoj ishrani i održavanju linije.mršavite

Danas ćemo, ponovo, pokušati da unesemo nešto novo u vaš meni. To neće biti nova hrana, niti šećer, so ili konditorski proizvodi.

Doručak: šoljica domaće crne kafe (ili neke od zamena o kojima smo pisali) i jedan tost

Ručak: riba (kuhana ili pečena na malo ulja), povrće sa malo ulja

Večera: 100 gr kuhane govedine i šolja jogurta ili kefira

U toku dana vam preporučujemo i jedan ukusni miks. Trebaće vam: 1 mango srednje veličine, 1 banana i 500 ml soka od narandže. Mango iseckajte na komadiće, a tako i bananu. Sa sokom, komadiće voća stavite u blender i sve dobro izmiksajte. Mešavinu držite u frižideru i pijte tokom dana.

Jogurt ili kefir, koje imate ponuđene za večeru, možete zameniti sa grčkim jogurtom (ovde naučite kako da ga napravite). Možete u njega ubaciti i koju voćku.mršavite

Mršavite sa nama: vežbe

Zadnja dva dana dijete ćemo se baciti na konkretne vežbe. Izaberite neki od 10-minutih ili 15-minutnih predloga. (Potražite ih u našim prethodnim tekstovima iz programa Mršavite sa nama – ovde pročitajte Mršavite sa nama: jedanaesti dan). Zagrejte se, pustite muziku, izaberite vaš omiljeni sistem vežbi (na LifePress sajtu ćete neći mnoštvo uputstava u rubrici Dijeta i Fitnes).

Skupite snagu i još malo pa ste stigli do cilja.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar