Menu 

Sećate li se ong vremena kad ste bili adolescent, kad vam vežbanje ni fizička aktivnost nisu predstavljali problem već zabavu i kad ste satima mogli visiti sa drugarima na igralištu bez da se umorite? Izgleda vam kao davna prošlost zar ne? Uz ovaj motivacioni video ćete se bar na trenutak vratiti u te dane.

S godinama se naše telo menja i mi tu ne možemo ništa, posebno kad smo u pitanju mi žene. Nakon porođaja, mnoštva hormonalnih promena kroz koje prolazimo naš telo poprima drugačiji izgled i onda nam se život svodi na borbu protiv sopstvenog tela i nimalo nam ne pomažu sva ona sjajna isklesana tela koje gledamo na Instagramu, Pinterestu i ostalim medijima.

Jeste li ikad razmišljali da te kilograme viška pokušate skinuti na zabavan način, a ne da vežbu doživljavate kao najveću kaznu?

Kompanija Sport England je osmislila novu kampanju pod nazivom „This girl can“ namenjenu svim ženama ne bi li ih inspirisala da počnu da se kreću, skaču, plešu i pronađu zadovoljstvo u vežbanju bez obzira na to kako izgledaju, u kavoj su formi i koliko su spretne.

U videu su prikazane žena svih starosnih dobi, različitih etničkih skupina i velična kako rade neverovatne stavri u bezenu, teretani ili na igralištu. I što je najvažnije deluju istinski srećno.

Naša tela su savršena baš takva kakva jesu i ovaj video će to dokazati i uveriti vas ukoliko sumnjate. I, šta ćete uraditi da pokažete svetu da možete?!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar