Menu 

Ombre stil, vrsta prelivanja boja na kosi, pojavio se još pre tri godine, ali sada je doživeo pravi procvat. Posebno je aktuelna tamno crvena.

ombre kosa1Aktuelan je u svim sferama. Na noktima, na odeći, ali i na kosi. Ovaj prelaz možete praviti sa posebnim kredama za kosu, sprejevima ili farbom. Krede za kosu su najbolje kao privremeno rešenje, kada želite da vidite kako bi vam taj stil pristajao, kada vam treba kratkotrajna luckasta promena. Krede su najbolje za plavuše, a na raspolaganju vam je mnoštovo boja, od ljubičastih i rozih do zelenih, uz to – lako se ispiru. Nevolja je što isušuju kosu, pa morate biti pažljiviji. Slično je i sa sprejom.

Ipak, žene najčešće biraju farbanje i prepuštaju se rukama iskusnih frizera. Ove godine najaktuelnija je boja tamnog crvenog vina, burgundy. Frizer će vam, naravno, ipak preporučiti boju i oblik kose, koji se slažu sa vašim tenom i oblikom lica. Najbolje kod ovog burgundy ombre stila je to što paše ženama svih generacija. Ni one starije se ne trebaju suzdržavati, jer je ova frizura, umerenih preliva, pogodna za one, koje žele nešto novo, svežinu, promenu, ali i da zadrže dozu ozbiljnosti i poslovnosti. (Ovde pročitajte više o nezi kose)

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Razna trovanja hranom su tokom toplijih meseci prilično česta pojava, a jedan od najčešćih uzroka trovanja su sigurno bakterije, na prvom mestu salmonela i listerija. Danas pričamo o ovoj drugoj, nešto manje poznatoj,...