Menu 

Sve ste probali, skupe tretmane, maske, ali vaša kosa je i dalje suva i ispucala? Spas potražite u maslinovom ulju koje će preporoditi vašu kosu.

Ovaj tretman za kosu, koji možete napraviti u sopstvenom domu, bez velikih količina novca, učiniće vašu kosu zdravijom, mekšom i čistijom. Maslinovo ulje neguje i poboljšava jačinu i elastičnost dlake. Ovaj jednostavni tretman poboljšaće vam zdravlje i redukovati stres.

spas za oštećenu kosu

Sve što vam je potrebno:

½ šolje maslinovog ulja (dovoljno za dva tretmana)

5 kapi eteričnog ulja tamjana ( ili nekog drugog po želji)

Plastična kesa koja vam može stati na glavu

Postupak – Maslinovo ulje stavite u teglicu, dodajte eterična ulja, teglicu zatvorite i dobro promućkajte da se sva svojstva ulja otpuste. Ostavite teglicu da stoji na mračnom i hladnom mestu 24 časa i promućkajte još jednom pre upotrebe.

Kosu pokvasite toplom vodom, a zatim među dlanovima zgrejte jednu kašiku ulja i masirajte vlasište i kosu, ponavljajte postupak dok ceo skalp nije namazan ovim uljem. Na kraju ulje nanesite na krajeve kose, kosu zapakujte u plastičnu kesu i ostavite tako najmanje pola sata.

Nakon toga kosu operite šamponom kao i obično. Obećavamo vam da će rezultat biti više nego sjajan. Pronađite još prirodnih tretmana za vašu kosu “Kućni tretmani za vašu kosu”.

Piši!
Širi dalje!
7 komentara
 1. AHTkosa

  Takodje koristim maslinovo ulje u kombinaciji sa kokosovim i ricinusovim. Kosa mi je nikad bolja, a kako je bila krenula da opada i u kojoj kolcini, bila sam se uplasila da cu ostati bez nje.

 2. Vera Vukelić

  super , isprobano !

 3. Agnes Nikolic

  Ja stavljam cesto,i jako je dobra za kosu……vec godinama

 4. Lidija Krstic

  Zasto ne. maslinovo uljeeeee?????

 5. Dubravka Balač Ex Jung

  SLAVICA STOJANOVIĆ-zašto ne nikako maslinovo ulje?

 6. Slavica Stojanović

  ne nikako maslinovo ulje

 7. Veca Vestica

  Da probam…

Napišite komentar

Zdravlje

Ako je vjerovati istraživanjima placebo spavanje zaista djeluje. Ako samo dovoljno čvrsto vjerujete da ste se naspavali to popravlja funkciju mozga i čini vam se da ste odmorni. Piši! Širi dalje!