Menu 

Na korak smo od vremena kada će nam za izlazak iz kuće biti potrebna sva topla oprema koja uključuje kape, šalove i naravno rukavice. Pogledajte sjajnu ideju kako da od čarapa napravite rukavice bez prstiju.

Iz dana u dan nas sve više i više iznenađuju jednostavne, a opet više nego korisne ideje koje pronalazimo među internet prostranstvima. Tako smo naišli na blog koji vodi mlada Hannah, a koji je prepun kreativnih dosetki, a zove se We lived happily ever after. Ona nam je pokazala kako da na veoma jednostavan način čarape pretvorimo u rukavice.

Od materijala su vam potrebne čarape, igla, malo konca, makaze i komadić filca za ukras.

carape1

Položite čarapu na ravnu površinu, a na čarapu stavite ruku, neka vam palac bude tamo gde bi trebalo da stoji peta i jednostavno skrojite rukavicu po obliku svoje ruke. Izrežite viškove i rukavica-čarapa je spremna za sledeći korak.

carape2

Skrojene rukavice izvrnite na krivu stranu, napravite mali rub, na mestu za palac i za ostale prste, označite gde bi trebalo da stoji pregrada i uz pomoć igle i konca sve ušijte.

carape3

Na samom kraju od komadića filca izrežite srce ili neki drugi oblik i ukrasite svoje rukavice.

carape4

Zar nije odlična ideja?

Piši!
Širi dalje!
3 komentara
  1. Lele

    Super

  2. Valentina Kovacka

    Odlicna idea

  3. Svetlana Bukovac

    Malo luckasto,ali nije lose …:)

Napišite komentar

Zdravlje

Način na koji se hranite može doprineti smanjenju rizika od nastanka raka želuca, potvrdila su brojna istraživanja. Mi vam otkrivamo konkretne mere koje bi trebalo da preduzmete da biste rizik od ove...