Menu 

Sigurno ste čuli za 5:2 dijetu koja podrazumeva nedeljno dva dana posta, a ostale dane možemo jesti što god želimo. Ali, jeste li čuli za 5:2 trend kad je u pitanju nega kože?

5:2 nega lica podrazumeva da dva dana nedeljno na lice ne nanosimo apsolutno nikakvu šminku, a mnogi dermatolzi veruju da je upravo to ključ do zdravije i lepše kože lica. Većina žena širom sveta iz kuće ne izlazi bez pudera, maskare i malo rumenila, a mnoge odmah nakon umivanja na lice nanose teško slojeve šminke koje ne skidaju do naveče.

Istraživanja kažu da 65 odsto žena svakodnevno nanosi šminku na lice, a svega 25 odsto iz kuće bez šminke izlazi više od jednom nedeljno.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vama koje se šminkate samo za posebne prilike ovaj trend zvuči kao nešto sasvim jednostavno, ali onima kojima je nanošenje šminke dnevna rutina to nikako nije lagan korak.

Dakle, ovaj način nege kože ne zahteva nikakve skupe preparate, posebnu ishranu ili vežbanje, sve što treba da uradite jeste da se odvažite da dva puta nedeljno iz kuće izađete bez trunčice šminke i koža će za mesec dana da izgleda potpuno drugačije, zdravije, lepše i zategnutije.

Pored toga što će vam koža biti zdravija sigurni smo da ćete steći i neko savim novo samopuzdanje i više nećete biti toliko nesigurne kad izlazite iz kuće nenašminkane. A, mi žene znamo koliko to olakšanje biti.

Hoćete probati?

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar