Menu 

Postoji nekoliko načina za uklanjanje mitisera koji danima kruži internetom, a mnogi koji su ih probali tvrde da su zaista delotvorni  i zato smo mi odlučili da ih podelimo sa vama.

Ove tretmane smo pronašli na Glamnfit blogu i preporučujemo vam da ih probate. U svakom slučaju nikako vam ne mogu naškoditi.

Paradajzom protiv mitisera

5237985533_e9dabcbc40_z

Ako niste znali paradajz ima veoma snažna antiseptička svojstva koja mogu biti od velike pomoći kad je u pitanju uklanjanje mitisera. Sve što treba da uradite jeste da izgnječite paradajz zajedno sa korom i dobijeni sok iskoristite kao masku za lice. Sokom premažite sva problematična mesta i po mogućnosti ostavite da prenoći. Ova maska će u potpunosti isušiti mitisere. Ujutro isperite i nastavite sa svojom svakodnevnom rutinom za čišćenje lica.

Tretman sa limunom

Namirnica koja je dobro poznata po svojim antiseptičkim i antioksidantskim svojstvima što ga čini veoma popularnim delom kućne medicine i prirodne nege kože. Iscedite sok iz jednog limuna i razblažite ga sa malo vode te dodajte prstohvat soli i sve dobro promešajte. Dobijenu tečnost nanesite na nos i delove gde imate najviše mitisera pa ostavite preko noći. Ujutro isperite mlakom vodom.

5644182602_be9003938a_z

Jaje i med

Od ovih namirnica napravite veoma delotvornu pastu koja će zaista efikasno ukloniti mitisere. Evo šta treba da uradite. Jednostavo dobro izmešajte sirovo belance sa određenom količinom meda da dobijete pastu koju ćete naneti na kritične delove lica. Ostavite da pasta deluje 30 minuta, odnodno dok ne osetite da vas je počela zatezati pa isperite lice mlakom vodom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar