Menu 

Sigurni smo da jako mali broj žena ujutro pre posla ima vremena da se šminki posveti onoliko koliko bi želele. Na svu sreću postoji mnoštvo proizvoda koji nam ceo posao uveliko olkšavaju pa za kratko vreme možemo izgledati sasvim pristojno.

Da biste za kratko vreme izgledali sveže, odmorno i prikrili sve nedostatke na vašem licu, a da naravno izgledate prirodo treba da primenite sledeće savete:

Koristite podlogu i hidratizujte kožu pre stavljanja iste. Veoma je važno da pre stavljanja podloge dobro namažete kožu hidratantnom kremom, pričekate malo da se upije pa nanesete tečni puder. Na taj način puder će se ravnomerno rasporediti po licu i ten će izgledati veoma ujednačeno što će vam automatski skinuti nekoliko godina sa lica. Puder dobro izblendajte sunđerom ili četkom.

5903877348_7e715fc73d_z

Koristite bronzer za konturisanje lica. Bronzer nanesite četkom prvo na vrhu čela, pa uz rub kose sve do ušiju pa ispod jagodičnih kostiju. Nakon toga stavite malo bronzera ispod vilice prema bradi.

Ne koristite rumenilo za konturisanje. Rumenilo nanosite samo na vrh jagodice, nikako za konturisanje. Kad ga nanosite nasmešite se i izblendajte ga tako da se na neki način stopi s bronzerom.

Maskara otvara oči, nemojte je izostavljati. Jedino na šta treba da pazite da ne stavite previše maskara jer bi se mogle stvoriti grudvice i možete dobiti pretežak izgled za jutro, a to svakako ne želite.

Iscrtavajte usne kada su otvorene. Na taj način se neće stvarati višak u uglovima koji kasnije treba brisati i to će vam automatski uštedeti malko vrmena.

Da rezimiramo za brz, jednostavan, a veoma efikasan izgled treba vam puder, bronzer, rumenilo, malo maskare, olovka i karmin za usne.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar