Menu 

Kompanija Sony je na ovogodišnjem sajmu tehnologije u Barseloni CES predstavila liniju bežičnih zvučnika, a nama su za oko zapeli oni malo nesvakidašnji u obliku kugle.

Predsednik kompanije Sony, Fil Molino, tada je izjavio da svoje ružičaste kuglice nosi gde god da krene, a ovih dana traži pomoć korisnika širom sveta da mu pomognu da ovom simpatičnom proizvodu da ime.

Iako ih je predsednik ove kompanije predstavio kao “male pink kuglice” reč je o ozbiljnom tehnološkom proizvodu.

Ovi zvučnici su veličine loptice za golf, potpuno prenosivi, lagani, bežični, sa bluethooth tehnologijom i veoma lako se povezuju sa svim portabl uređajima.

Napravljeni su sa minimalnim brojem ulaza i dugmića,  a gornji dio loptice može da se otvori za jasniji i jači zvuk.

Sony

Kuglice imaju ugrađene i male mikrofone pa se mogu koristiti i za telefonske pozive koje automatski prepoznaju, pauziraju muziku i daju vam mogućnost da se javite. Na poleđini uređaja nalazi se mali USB port preko kojeg se puni, a ukoliko nemate bluethooth opciju, muziku možete slušati i na stari dobar način preko žice.

Ovi zvučnici su neobični i veoma zabavni za nošenje, a pri kupovini dobijete i odgovarajuću futrolu . Cena koju je Sony dosad spominjao bila je oko 55 evra. Biće dostupni u beloj, crnoj i naravno ružičastoj boji.

Još samo da im damo ime.

A šta treba da uradite da biste učestvovali u ovom konkursu proverite OVDE.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar