Menu 

Djeca obožavaju igračke, koje su jedinstvene, a posebno brodiće, jer znaju da će ih ljeti puštati u svom bazenčiću ili na ljetovanju. Napravite sa svojom dječicom ovaj divni brodić. I to od otpadaka.

Nalle sa bloga NallesHouse detaljno je opisala kako da iskoristite stvarčice, koje svako ima u kući, koje ste možda planirali da bacite, i da ih pretvorite u zanimljivu ljetnu igračku brodić.

Postupak – korak po korak

Potrebno vam je: komad kartona (recimo, kvadratić sa stranicama od 20 cm), dve prazne manje plastične boce, dva drvena štapića, komad tkanine, žica, samoljepljiva traka u boji, kuhinjski konac.

This slideshow requires JavaScript.

Omotajte karton samoljepljivom trakom, pa probušite jednim štapićem manju rupu na sredini. Sa trakom pričvrstite i obe boce za karton (pogledajte fotografije). Da biste napravili jedro spojite štapiće žicom i prišijte na njih tkaninu (U obliku trokutića).

Stavite jedro na karton, provucite ga kroz rupicu i brodić je spreman za prvu plovidbu. Vaši mališani će biti oduševljeni, a možete im napraviti i pravu flotu. To će ih zabavljati veći dio ljeta.

Kako vam se dopada ideja?

Pročitajte i Kako da napravite kredu u boji za klince.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar