Menu 

Prostor vaše dece izgleda kao malo skladište igračaka, knjiga, crteža i njihovih malih rukotvorina. Šta da uradite?

Novi dan i novo umetničko delo vašeg deteta koje svakako nije za bacanje. Crteže možete zalepiti na zid sa lepljivom trakom koju koriste moleri, a koja ne oštećuje boju zidova. Može da se kupi i u raznim bojama.

sobica

Ako ste baš odlučni da se rešite viška slika koje su se godinama nakupile, a imate skener, napravite folder na računaru posvećen svim divotama koje su vaša deca crtala.

Jedan od sjajnih načina za spremanje dečijih stvari su dekorativne kutije koje mogu da se kupe u raznim veličinama. Za igračke, knjige, papire pa čak i za obuću i garderobu. Možete ih lako prenositi i praviti reorganizaciju.

Kao i u organizaciji „odraslog“ prostora i za ovaj dečiji poređajte stvari po prioritetima. Ono čime se dete najviše igra stavite da mu bude na dohvat ruke i da samo može pospremiti nered kad završi sa igrom, bez problema. A kako dete naučiti organizaciji pisali smo OVDE.

Od plišanih igračaka umesto da ih gomilate po kutijama, ili da leže nabacane po krevetu možete napraviti zidni ukras. Zalepite na zid čičak traku, na poleđini igračke ušijte onaj drugi deo i jednostavno ih poslažite po traci.

Plisane igracke

Za dečije ormare izbegavajte vešalice jer njihove ručice nisu dovoljno spretne da uredno slože garderobu i nezgodna im je za skidanje. Fokusirajte se na police i na ukrasne korpe iz kojih će klinci moći lako da uzimaju garderobu ili da je pospreme.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar