Menu 

Ko ne voli poznatu igru: “pretvorite staro u novo”? Ovaj put su u pitanju koferi. Skinite prašinu sa njih i dajte im novu ulogu.

Malo retro duha i neobičnosti možete uneti sa smo par trikova. Stari koferi ne bi treabli da kupe prašinu na tavanu. Sa njima možete napraviti mnoštvo zanimljivih stvarčica za vaš dom.

Stolovi

Zanimljiv nameštaj ne mora nužno da bude i skup. Stolić od kofera je tako jednostavno napraviti. Poredajte tri kofera jedan na drugi i dobili ste stolić ili kofer stavite i pričvrstite na stolicu.

Krevetićstari koferi

Stari kofer može biti idealan krevetić za vašu mačku ili psa. Uklonite jednu stranu kofera ili ga držite otvorenim, a u unutrašnjost stavite udobni jastučić. Vaš kućni ljubimac će biti oduševljen.

Stolica

Kao što kofer može poslužiti kao sto, može biti dobar i kao stolica. Potrebno je da  obložite kofer pogodnim punjenjem i materijalom, pa da mu dodate “nogice” i dobili ste manju fotelju.

Ormarić

Kofer je pogodan i kao ormarić. Dodajte mu ogledalce i police, pa ga okačite na zid u kupatilo ili čak na balkon. U njemu možete držati mnoštvo drugih stvarčica pored lekova ili četkica za zube.

Saksija

Kao što ste pravili i krevetić za ljubimce, stari kofer će vam dobro poslužiti i kao lepa saksija. Potrebno je samo da ga obložite odgovarajućim materijalom, obezbedite drenažu, stavite zemlju i zasadite vaše omiljeno cveće ili začinsko bilje.

Ormarić za cipele

Ukoliko imate veći stari kofer, uredite ga, obložite lepim materijalom ili papirom i napravite od njega ormarić za cipele. Naravno, biće potrebno da ugradite i dve, tri police.

Više ideja potražite u galeriji, a pročitajte i tekst Reciklirajte – napravite kućice za ptice.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar