Menu 

Postoji mnoštvo ideja kako se prave podmetači od plute. Mi vam donosimo nekoliko predloga, koje smo pronašli na zanimljivim i kreativnim blogovima.

1. Čepovi podmetači

podmetaci1

Treba vam samo nekoliko vinskih plutenih čepova i ljepilo. Spojite ih položene ili uspravne, zalijepite, povežite (po želji) ukrasnom trakom.

Izvor: Pinterest

2. Srca i brkovi

podmetaci2

Od plutane ploče izrežite četvrtasti ili okrugli podmetač. Na vinskom plutenom čepu na vrhu izrezbarite srce ili brkove, umačite taj “pečat” u tintu, pa preslikavajte na podmetač. Možete kupiti i u knjižarama pečate-igračke za djecu, koji dolaze u raznim oblicima i bojama.

Izvor: Amesstobemadex

3. Čaša na travi

podmetaci3

Na okrugli podmetač od plute zalijepite komad materijala sa vještačkom travom istog obima. Sasvim jednostavno, a vrlo efektno, zar ne?

Izvor: Pinterest

4. Upleteno uže

podmetaci4

Okrugli plutani podmetač premažite slojem ljepila, pa na njega krećući od sredine lijepite namotavajući ga u krug komad užeta. I originalni podmetač je gotov.

Izvor: Make-It-Loveit

5. Srce po srce

podmetaci5

Ovo su divni romantični podmetači. Potrebne su vam zlatna i crvena boja sa šljokicama. Prvo sve prefarbajte crvenom, pa ostavite da se osuši. Izrežite srce od papira i stavite na podmetač, pa olovkom obilježite, iscrtajte oblik srca. Uz pomoć četkice/kista nanesite i zlatnu boju na srce.

Izvor: Sarahhearts

6. “Hljebni” podmetači

podmetaci6

Sasvim ih je jednostavno napraviti, a ideja naprosto oduševljava. Treba vam komad deblje plutane ploče. Iscrtajte šnite hljeba na ploči, pa ih uz pomoć skalpela samo izrežite i to je to.

Izvor: Madeinpretoria

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Da li ste ikada davali krv? Pored toga što na ovaj način činite humano delo, možete spasiti nečiji život, vi činite uslugu i za svoje zdravlje. Piši! Širi...