Menu 

Vječno pitanje u decembru – gdje da proslavite Novu godinu? Ako još niste odlučili donosimo nekoliko predloga koji vam možda još nisu pali na pamet.

Neizvjesnost

Budite inspirativni. Napravite listu mjesta koja želite obići tog dana ili te večeri. Zacrtajte koje će to biti mjesto na kojem ćete se naći u tačno 12 časova ili, ako vam je to nezgodno, u 2 poslije ponoći. Iako znate na koja ćete mjesta otići ne znate šta vas sve čeka u noći uzbuđenja dok marširate gradom upadajući na jednu, pa na drugu žurku.

glam nova godina

Kod kuće

Posvetite novogodišnje veče uspomenama. Spremite i okitite dom u pravom prazničnom duhu, pripremtie lagane obroke i omiljene keksiće. Obucite se kao da izlazite u grad na svečani doček, ali opet malo udobnije. Okupite prijatelje i najmilije – neka veče protekne u pregledavanju video snimaka i fotografija koje ste napravili u toku godine, prisjetite se svih nestašluka i smiješnih scena. A poslije ponoći možete organizovati i karaoke.

Večera

Dosta vam je kuvanja? Onda neka ovo veče bude obezbijeđeno za romantičnu večeru u dvoje. Izaberite restoran u koji ne odlazite često, a imali ste želju, naručite jela koja ste oduvijek željeli probati i provedite ugodno veče sa partnerom.

Pokupite prijatelje

zabava na snijegu

Iznajmite vikendicu u planini. Provedite cijeli dan na snijegu i zabavite se maksimalno. Kuvajte vino, počastite se čistim vazuhom, a naveče oko kamina napravite žurku iz snova. Najbolje od svega – niko ne mora da u sred noći vozi kući.

Drugi grad

Organizujte se sa par prijatelja i posjetite drugi grad. Dočekajte Novu godinu na njihovom trgu, a ako vam bude hladno poslije ponoći možete obići sve kafiće i pabove. Ko zna kakve nove prijatelje ćete upoznati?

Bal kod kuće

luda nova godina

Imate veliku kuću? Šta kažete da se bacite na pravi glamur ili da organizujete novogodišnji maskembal? I vi možete bar jednom napraviti žurku decenije. Ako ste se odlučili za bal neka glamur bude na vrhu, možda i nešto u stilu 30-tih. A ako želite malo življu zabavu onda pripredite maskembal – otkačeni, “šljokičavi”, pravi novogodišnji.

Spa

Ako vam baš i nije do gužve i želite potpuni mir priredite nezaboravno veče za vas i vašeg prtnera. Napravite pravi spa tretman, upalite sveće, pospite podove laticama ruža, … To može biti najromantičnije veče u životu.

Piši!
Širi dalje!
3 komentara
  1. Milinka von Locikaberg

    Admin ove stranice Kostunica.

  2. Nada Curcic Popovic

    2014<3

  3. Jasmina Solarov

    ?

Napišite komentar

Zdravlje

Iako je sezona kiselog kupusa polako na zalasku nije zgoreg da vas još jednom podsetimo na sva lekovita svojstva ove sjajne namirnice koju slobodno moćemo nazvati tradicionalnom za naše prostore. Piši! Širi dalje!