Menu 

Tokom praznika većina nas će uživati u domaćim specijalitetima koji mogu poprilično teško pasti na želudac i izazvati žgaravicu. Mi vam danas donosimo najbolji domaći lek protiv žgaravice.

Mlada Lauren sa bloga EmpoweredSustenance na kome smo pronašli ovaj lek kaže da ona svoje telo leči isključivo hranom, izbegava upotrebu hemikalija i garantuje da ovaj lek trenutno otklanja žgaravicu.

Ako često imate probleme sa žgaravicom i kod sebe uvek imate lekove koji je sprečavaju možda bi trebalo da se zapitate šta je zapravo uzrok žgaravici i koliko nam lekovi zaista pomažu na duge staze.

lek2

Žgaravicu obično uzrokuje manjak, ne višak stomačne kiselina i uzimanje lekova koji kiselinu blokiraju, možete i sami zaključiti, nije baš najbolja opcija.

Stres i loš izbor hrane uzrokuju manjak stomačne kiseline što pored žgaravice izaziva nadutost, probleme sa hormonima, cvetanje noktiju, tanku kosu, gasove, opstipaciju i još mnogo toga.

Da biste se brzo i jednostavno rešili groznog osećaja žgaravice probajte lek koji Lauren svim srcem preporučuje.

Jednostavno pomešajte dve kašičice jabukovog sirćeta sa ¼ ili ½ šolje vode i popijte na prve znakove žgaravice pa pijte na svakih 5-10 minuta dok ne osetite potpuno olakšanje.

U većini slučajeva tri minuta nakon popijene prve doze žgaravica  u potpunosti nestaje.

Ako vam je napitak previše kiseo slobodno umešajte i kašičicu meda.

Da biste na žgaravicu delovali preventivno, ovu mešavinu pijte uz svako jelo.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar