Menu 

Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke kada se o ovoj bolesti najviše priča, ali kada oktobar prođe malo je nas koji zaista mislimo na sve te žene koje se bore sa ovom teškom bolešću. Ovaj video će to promeniti!

Jeste li se ikada zapitali kako u stvari izgleda kada vam lekar saopšti dijagnozu da bolujete od raka dojke? Možete li uošpte zamisliti šta se sve vrzma po glavi tim ženama koje to slušaju, kakve emocije proživljavaju?

Zamislite da vama najdraža osoba na svetu saopštava da ima rak dojke i vi u tom trenutku treba da budete snaži, da se ne slomite pred njom, ne pokažate koliko vam je teško jer to je poslednje što toj osobi u tom trenutku treba.

Najnovija kampanja kompanije Estee Lauder donosi dokumentarni film koji otkriva baš te razgovore, donosi priče žena koje se bore sa ovom bolešću na surovo realan način.

kampanja

Upoznajte Ginny i Noelle, majku i ćerku, jedna je pobedila rak dojke, a druga se još uvek bori. Ovaj video će vam pokazati da borba protiv ove opake bolesti ne podrazumeva samo lekove, operaciju, gubitak kose i hemoterapiju, podrazumeva i “suočavanje” sa njdražima, njihove emocije i njihov doživljaj vaše bolesti. ginny i Noelle će vam to pokazati na najbolji mogući način.

Video možete pogledati na ovom linku.

 

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar