Menu 

Ako vas muče jake glavobolje uzrokovane alergijama, onda imamo pravu stvar za vas. Napravite lekovitu so za pročišćavanje sinusa i rešite se muka bez gutanja velikih količina analgetika.

Pročišćavanje sinusa može biti od velike pomoći kad su u pitanju simptomi alergija jer na taj način bukvalno ispirate sve alergene koji iritiraju nozdrve i izazivaju neugodne simptome. Ispiranje se može vršiti na više različitih načina, pomoću neti posude i pomoću posebnog pribora koga možete pronaći u većini apoteka.

Da bi ispiranje sinusa bilo što bolje i efektnije važno je da rastvor kojim ispirate sinuse bude prepun lekovitih svojstava, a to ćete dobiti ako ga napravite pomoću posebne mešavine koju smo za vas pronašli na Healthstartsinthekitchen blogu.

Potrebni sastojci i pribor:

  • ½ šolje morske soli
  • ½ šolje sode bikarbone
  • Pribor za ispiranje sinusa
  • Filtrirana ili destilovana voda

bočica

Morsku so i sodu bikarbonu pomešajte i čuvajte u staklenoj teglici, a za svako ispiranje koristite oko ½ kašičice koju ćete rastvoriti u toploj filtriranoj vodi, ohladiti je na sobnu temperaturu pa sinuse ispirati prema uputstvu na neti psudi ili nekom drugom priboru.

Na ovaj način sinuse ispirajte nekoliko puta u toku nedelje i primetićete neverovatno olakšanje.

Sviđa nam se
Autor
So za pročišćenje sinusa
Datum
Ime
So i soda bikarbona za pročišćavanje sinusa
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar