Menu 

Alternativna medicina se mnogo puta pokazala kao veoma efikasna i delotvorna, a mi smo za vas pronašli i način kako da napravite fenomenalne detoks flastere za stopala od potpuno prirodnih namirnica.

Ovi flasteri se lepe na tabane pre spavanja, a njihova glavna funkcija je da iz organizma izvuku sve toksine kojima ste tokom dana bili izloženi. Efekat je gotovo trenutan, a ujutro kad skinete flastere videćete svu prljavštinu koju je izvukao.

Ovi flasteri su se prvi put koristili u Japanu, a kasnije se glas o njima proširio na celi svet. Naš uglavnom neaktivni način života uzrokuje da cirkulacija sve toksine šalje prema dole u predo zglobova na nogama i stopala i zato ovi flasteri potpomažu cirkulaciju i bolji rad limfnih čvorova prema torzu. Nakon redovnog korištenja primetićete da vas manje muče glavobolje, odmorniji ste i imate manje bolova u zglobovima.

Recept smo pronašli na Viralalternativenews blogu.

Potrebni sastojci:

  • Beli luk
  • Crveni luk
  • Voda
  • Samolepljiva gaza
  • Čarape

gaza

Uzmite nekoliko čenova belog i glavicu crvenog luka pa ih sitno naseckajte i ostavite sa strane, a u posudu stavite vodu da proključa. Nakon toga crveni i beli luk stavite u ključalu vodu i ostavite da sve lagano krčka 10 minuta.

Ostavite da se voda prohladi 20 minuta, a zatim je sipajte na sredinu samolepljive gaze, tek toliko da se smoči. Ako preterate ocedite višak tečnosti. Zalepite gazu na sredinu tabana, obujte čarape i krenite na spavanje.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar