Menu 

Ultrazvučna kavitacija je jedan od trenutno najpopularnijih tretmana među ženama koji garantuje uklanjanje celulita, zatezanje kože i topljenje masnih naslaga na kritičnim delovima tela. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito?

Ovaj način borbe protiv masnih naslaga osmišljen je u Evropi i smatra se revolucionarnim jer pomaže ženama da se reše celulita bez hirurške intervencije, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Ultrazvučna kavitacija je najsličnija mezoterapiji i po tom principu funkcioniše. Za razliku od liposukcije ili zatezanja stomaka, možete se rešiti celulita i masnih naslaga bez upotrebe sklapela i opšte anestezije samo pomoću tehnologije kavitacije.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na ovaj način masne naslage i celulit se razbijaju pomoću niskofrekventnih zvučnih talasa. Istraživanja su pokazala da zvučni talasi od 40 KHz do 5MHz koji se koriste u ultrazvučnoj tehnologiji mogu uništiti masne naslage, ali bez da oštećuju zdravo tkivo ili ostale unutrašnje organe.

Sam postupak je potpuno siguran i poprilično ugodan te se smatra neinvazivnim, nema neželjenih posledica niti lošeg uticaja na krvne sudove i nerve, samo na masne naslage i celulit. Na ovaj način se mogu tretirati svi kritični delovi tela: stomak, zadnjica, unutrašnja i vanjska strana bedara kao i nadlaktice.

Saveti za pre i posle tretmana

Ako se odlučite na ovu vrstu uklanjanja celulita onda bi trebalo da ispoštujete neke smernice koje će ceo postupak učiniti još učinkovitijim.

  • Popijte bar četiri čaše vode pre tretmana i osam čaša u 24 sata nakon tretmana.
  • Nemojte ništa jesti dva sata pre i jedan sat posle tretmana.
  • Na dan kavitacije izbegavajte alkohol i pića bogata kofeinom.
  • Nakon tretmana ne tuširajte se jako toplom vodom, ne koristiti džakuzi ili saunu.
  • Za najbolje rezultate pored kavitacije poštujte zdrav način ishrane sa malim udelom ugljenih hidrata, šećera i masti.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dugoročni rezultati ultrazvučne kavitacije

Nakon odrađenih tremana možete očekivati da vam se smanje centimetri na delovima tela koji su tretirani, telo će biti zategnuto i tonirano, a manajk celulita primetan. Mnoge žene su potvrdile da su nakon preporučenog broja tretmana izgubile čak više od 10 cm u obimu, a za takve rezultate potrebno je između 6-9 tretmana i da redukujete ishranu koliko je to moguće.

Naša mala preporuka vam je da bez obzira na to možete li sebi priuštiti kavitaciju ili ne nikako ne zanemarujete zdravu hranu i umerenu fizičku aktivnost koji će samo poboljšati rezulatate ovog tretmana.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar