Menu 

Ultrazvučna kavitacija je jedan od trenutno najpopularnijih tretmana među ženama koji garantuje uklanjanje celulita, zatezanje kože i topljenje masnih naslaga na kritičnim delovima tela. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito?

Ovaj način borbe protiv masnih naslaga osmišljen je u Evropi i smatra se revolucionarnim jer pomaže ženama da se reše celulita bez hirurške intervencije, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Ultrazvučna kavitacija je najsličnija mezoterapiji i po tom principu funkcioniše. Za razliku od liposukcije ili zatezanja stomaka, možete se rešiti celulita i masnih naslaga bez upotrebe sklapela i opšte anestezije samo pomoću tehnologije kavitacije.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na ovaj način masne naslage i celulit se razbijaju pomoću niskofrekventnih zvučnih talasa. Istraživanja su pokazala da zvučni talasi od 40 KHz do 5MHz koji se koriste u ultrazvučnoj tehnologiji mogu uništiti masne naslage, ali bez da oštećuju zdravo tkivo ili ostale unutrašnje organe.

Sam postupak je potpuno siguran i poprilično ugodan te se smatra neinvazivnim, nema neželjenih posledica niti lošeg uticaja na krvne sudove i nerve, samo na masne naslage i celulit. Na ovaj način se mogu tretirati svi kritični delovi tela: stomak, zadnjica, unutrašnja i vanjska strana bedara kao i nadlaktice.

Saveti za pre i posle tretmana

Ako se odlučite na ovu vrstu uklanjanja celulita onda bi trebalo da ispoštujete neke smernice koje će ceo postupak učiniti još učinkovitijim.

  • Popijte bar četiri čaše vode pre tretmana i osam čaša u 24 sata nakon tretmana.
  • Nemojte ništa jesti dva sata pre i jedan sat posle tretmana.
  • Na dan kavitacije izbegavajte alkohol i pića bogata kofeinom.
  • Nakon tretmana ne tuširajte se jako toplom vodom, ne koristiti džakuzi ili saunu.
  • Za najbolje rezultate pored kavitacije poštujte zdrav način ishrane sa malim udelom ugljenih hidrata, šećera i masti.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dugoročni rezultati ultrazvučne kavitacije

Nakon odrađenih tremana možete očekivati da vam se smanje centimetri na delovima tela koji su tretirani, telo će biti zategnuto i tonirano, a manajk celulita primetan. Mnoge žene su potvrdile da su nakon preporučenog broja tretmana izgubile čak više od 10 cm u obimu, a za takve rezultate potrebno je između 6-9 tretmana i da redukujete ishranu koliko je to moguće.

Naša mala preporuka vam je da bez obzira na to možete li sebi priuštiti kavitaciju ili ne nikako ne zanemarujete zdravu hranu i umerenu fizičku aktivnost koji će samo poboljšati rezulatate ovog tretmana.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Saznajte

Postoji nepisano pravilo da žena kad ne može da promeni život, promeni frizuru ili raspored u stanu. Šta biste vi želeli da promenite? Piši! Širi dalje!