Menu 

Čini vam se da privlačite stalno neke žapce umesto prinčeva? U potrazi ste za Gospodinom Pravim, ali vam ne ide. Pogledajte gde možda grešite i šta da učinite.

Sve mi tražimo onog “pravog”, srodnu dušu, ali nečiji poduhvat malo duže traje. Raskidi, sastanci na slepo, bezveznjakovići, čet ljubavi, online veze, … Dosta vam je? Možda je vaš pristup pogrešan.

wirelessKarakter

Vaša usmerenost na potragu može da bude protumačena kao opsesivnost i momci to mogu osetiti. Budite opuštene, kao da ste došle na taj sastanak zbog zabave, kao da imate milion prečih stvari, ali, eto, znatiželjne ste, volite da upoznajete zanimljive ljude. Izvucite na površinu onu svoju zabavnu stranu. Svako je ima. Ne davite, već – osmeh na lice. I budite to što jeste. Gluma vas nikuda neće odvesti, osim na pogrešan put. I samo ćete izgubiti vreme. Samouverenost je bitna. Ne gledajte u ogledalo sa stavom: “Pa, dobro, nije loše”! Ne, nego “Odlično je”. Svi smo mi lepi onoliko koliko negujemo svoj karakter.

Briga

Naravno, uz negu karaktera dolazi i briga o izgledu. Ne negujete se zbog drugih ljudi, već i zbog sebe, svog samopouzdanja. Usklađujte svoj izgled sa karakterom i tada će vaša aura zračiti. Samouverenost je ključ, ali, upamtite, i ona mora imati pozadinu. Samouverenost sa šupljim karakterom i nemarom može stvoriti kontraefekat. Negujte svoje lice, telo, pijte mnogo vode, vežbajte, jer sa tim ne izbacujete samo štetne supstance, već i negativnu energiju. S vremena na vreme priuštite sebi masažu, tretman lica ili nešto slično.

Nezavisnost

Svi mi poznajemo neku opsesivnu devojku, koja stalno zivka svog dečka, šalje mu poruke i jednostavno vidimo kako ga guši. Ne dozvolite sebi da postanete jedna od takvih. Pronađite zanimacije, ne budite uvek ona koja se prva javi, okupite svoje prijateljice, volontirajte, izaberite hobi. Morate mu dati malo lufta, taman onoliko da mu počnete nedostajati.

Poverenje

S kim pričaš? Zašto stalno “lajkuješ” njene slike na Facebooku? Misliš da je ona lepša od mene? E, ta pitanja bacite u koš. Ukoliko mu nećete verovati, onda ga ostavite. Nikome ne treba “zvocalica”. Ukoliko vas nešto zaista muči, razgovarajte normalnim pristupom sa njim, a ne napadački.

Ljubav i mozak

Gospodin Pravi će biti Gospodin Pravi ukoliko je to čovek kog volite. I tu ljubav pokazujte. Kupite, recimo, njemu i njegovim prijateljima karte za utakmicu. Znaci pažnje su važni. Naravno, mozak ne trebate ostaviti kod kuće. Ne glumite uslužnu glupu ženicu. Budite jednaki, razgovarajte o zajedničkim temama, pronađite omiljene knjige, filmove ili raspravljajte o nekim pojavama i događajima koji vam se dopadaju ili ne.

Misterioznost

Nikada ne govorite dečku punu istinu. Neka bude svestan da ima nekoliko stvari koje o vama možda nikada neće saznati. Neke stvari mu povremeno otkrivajte, ali nikada sve. (Pročitajte i 7 tajni koje će očivati vašu vezu)

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Dada

    Lako je kada se dodje tog sastanka i upoznavanja ali je malo teze naci ikoga iole interesantnog da bi se doslo do toga.

Napišite komentar