Menu 

Ako spadate među one roditelje koji se svim silama trude da svoju decu zabave na bilo koji način koji ne uključuje računar i televizor ova ideja za stoni fudbal na duvanje će vam sigurno dobro doći.

Ovaj stoni fudbal za koji smo ideju pronašli na Taloolakids blogu, sigurni smo, neće zabaviti samo dečake, već i devojčice, ali i mame i tate, a uopšte ga nije teško napraviti.

Sve što vam je potrebno jeste poklopac veće kartonske kutije, zeleni kolaž papir, dve žičice za čišćenje tankih cevi, makaze, markeri, samolepljiva traka, loptica od vate i slamke.

fudbal1

Za početak, dno poklopca kartonske kurtije oblepite zelenim kolaž papirom i markerom iscrtajte linije igrališta, a sa obe strane isecite rupe na mestima gde bi trebalo da stoje golovi.

fudbal2

Na kutiju odmah iznad golova zalepite žice za čišćenje cevi koje ste oblikovali u četvrtasti oblik, poslužiće vam kao ručke, ali i kao mesto gde ćete jedino smeti držati slamku za vreme igre.

fudbal3

Sa obe strane stadiona nalepite reklame od proizvoda koje imate u kući i krenite na igru.

fudbal4

Stoni fudbal stavite na sto, ali ispod nešto podmetnite tako da loptica može propasti kroz golove. Neka svaki igrač stane sa svoje strane igrališta, slamku provuče kroz prostor koji ste za to namenili i pomera lopticu od vate samo duvanjem kroz slamku.

Pobednik je naravno onaj ko da više golova.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar