Menu 

“Konačno u vrtu!” bile su moje riječi proteklih dana,kada sam zaista nakon dugog vremena kiše i komaraca uspjela provesti jedan lijep dan u vrtu.

 

Poželjela sam osjetiti onaj polet koji me obuzme kada sam vani,red posla,pa malo odmora,i tako redom ..večer se primakne neprimjetno.Puno je toga što me od posla čekalo,razbujane živice od kaline,partenocisusi koji su se razgranali na sve strane,ruže oronule od kiše,grmovi,sve je čekalo svoj red,svoju njegu.

10

Tako je dobro bilo osjetiti mir vrta u ovom vremenu,slatkasti mirisi lipe širi se posvuda otežao ljetnom vrućinom,boje su čarolija,a nebo ljetno plavo..pravi mali vrtni raj.

Napokon kada sam sjela, e tada je bilo pravo uživanje,uz koji čokoladni keks i svježe ubrane maline,listanje časopisa i potpuni bijeg od svega,taj tren u mojoj glavi je samo mala vrtna muzika,ples mirisa,pogled na raskošnu katalpu u cvatu, i ne postoji ništa,ali baš ništa drugo,brige,napetosti,sve ono što mi zadaje probleme  van toga trenutka,  ne postoji..vjerujte mi ovo je najbolja antistres terapija koju znam.

Vjerujem da svatko od vas ima svoje mjesto na kojemu se  osvježi i napuni baterije,okružite se lijepim stvarima,jedan cvijet mijenja pogled na svijet,mislite u bojama,i slobodno si dajte oduška pobjeći od svakodnevnice,loših misli i briga na sebi svojstven način kroz neke male stvari koje volite,ja volim vrt i on mene,jedan dan proveden u njemu zaista mi  je duševna hrana za cijeli tjedan.

This slideshow requires JavaScript.

Vama svima želim uspješan i ugodan početak radnog tjedna!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar