Menu 

Ostala su vam još tri dana. Danas ćemo u okviru Mršavite sa nama programa govoriti o dozvoljenim zakuskama.

Japanska dijeta, kao što ste primetili vam ne dozvoljava puno prostora za „manevrisanje“. Ipak, možete dozvoliti sebi mala odstupanja, kojima smo pisali i u tekstu Mršavite sa nama: deseti dan, ali i proteklim tekstovima ovog programa.

Već smo naučili dobro lekciju da šećer, so i proizvodi od brašna nisu dozvoljeni (osim malog tosta, s vremena na vreme). I pogotovo alkohol. Voda, čajevi i napici bez šećera su dobrodošli.mršavite

Ali, šta prigristi?

Znate da se svaki deo vašeg menija odnosi na voće i povrće. Tako, da možete neke voćke ili povrće, koje niste mogli pojesti za ručak ili večeru, da grickate tokom dana ili predveče, kada vas uhvati glad. Jabuke, koje ste jeli dan pre, recimo, mogu vam poslužiti za zakusku, ali kao čips o kom smo već pisali. (Više potražite u tekstu Savršena dijetalna grickalica) Takođe, celer nije loš izbor, ali i meso. inspiracija2Videli ste da ste u par navrata imali po pola kilograma mesa za ručak. Ukoliko to niste mogli pojesti odjednom, možete ga naseckati na komadiće i napraviti male sendviče umotane u svežu salatu. Samo uzmite list salate, stavite u njega komadić mesa, umotajte i sastavite čačkalicom. Možete u to dodati i sos koji ste napravili od svežeg izmiksanog paradajza (naravno, bez soli). Dodajte malo peršuna. Igrajte se sa voćem i povrćem i komadićima mesa. Iako su vam mogućnosti ograničene, to ne znači da ih nemate.

Doručak: šolja domaće crne kafe (ili neka od zamena o kojima smo pričali)

Ručak: 1 kuhano jaje, 3 velike kuhane mrkve sa malo ulja i 15 gr nesoljenog sira

Večera: voće.

Mršavite sa nama – vežbe

Juče smo se opuštali, a danas bi već trebali da se bacimo na vežbe. Pokušajte sa ovim vežbama, za koje ćete video naći u tekstu Jednostavne kućne vežbe za oblikovanje tela. Međutim, pored toga uvek vam stoji na raspolaganju šetnja, plivanje, lagani džoging, pa u kranjem slučaju i rastezanje. Potrudite se da bar par minuta odvojite danas za vežbe. Nećete se pokajati.

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Aronia Aronis Serbia

    Kriminalni ste <3

  2. Dobrila Vujeva via Facebook

    ovaj cvijet šaljem Lei i Deji od Ivana

Napišite komentar