Menu 

Da li mršavite? Držite li se dobro? Danas ćemo potražiti nove alternativne načine vežbanja.

Japanska dijeta je, kao što smo naveli i na početku, teška i zahteva jaku volju, snažan duh i mnogo odricanja. Gubljenje kilograma u kratkom periodu je uvek teško. Mada, na istoku se posebno govori o izdržljivosti, ispitivanju snage duha i tela. Tako da na ovo možete gledati kao na izazov.

Danas vam nećemo govoriti da mršavite uz određene vežbe ili trčanje, već ćemo prodrmati telo na malo drugačije načine. Već smo pisali kako da na zabavan način trošite kalorije. Ovaj put ćemo uneti malo živosti u standardne vežbe.

Mršavite sa nama – vežbe

Pustite sebi video sa plesnim vežbama – to može biti zumba, doonya, hip-hop, pa i trbušni ples. Šta god vas zabavlja, bitno je da mršavite. Uz malo zagrejavanja i rastezanja spremni ste da prodrmate telo. Pripremite vode i dosta čaja. Ne dopustite da dehidrirate.

Pored toga možete okupiti i prijatelje i zajedno na plaži, kraj reke ili jezera bacati frizbi, loptu, igrati badminton, pa možda i neke igre koje ste igrali kao deca.mršavite

Na kraju, čeka vas uzbudljivo veče. Opremite se vodom i šejkovima, sredite se kao nikada do pre i pravac diskoteka. Plešite, osvojite podijum.

E, sad. Da li ste gladni?

Doručak: šoljica crne domaće kafe (ili zamene o kojima smo govorili)

Ručak: 500 gr kuhane piletine (pazite, bez soli), sveža zelena salata sa malo ulja ili sirove mrkvice

Večera: 2 kuhana jajeta, 1 šolja narendane sveže mrkve sa malo ulja

Da li ste pronašli načina da se motivišete? Da li vam je dijeta prenaporna ili lako izdržavate? Da li mršavite? Možete li da vežbate? Šta je ono što vas najviše drži da istrajete u nekoj dijeti? Podelite ideje!

(Pročitajte šta smo pisali u sedmom danu programa)

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. SC Kuvar via Facebook

    Možete jesti i govedinu ili ćuretinu. Piletinu možete ispeći na malo ulja. ;)

  2. Samo Rijetki Nadju Rijetke via Facebook

    Samo ne kuvanu, mrzim je… Ustvari jedino govedje meso i volim!

Napišite komentar