Menu 

Došli smo gotovo na pola puta. Sada nema povratka. Mršavite sa nama i “izgurajte” dijetu do kraja.

Danas se bavimo trikovima i prevarama. Olakšavamo put. Naučićemo vas kako da sami sebe motivišete.

Neka vam vaša fotografija bude na vidiku. Možete izabrati ili fotografiju kada ste bili u najboljoj formi ili neku iz lošijih dana. Obe mogu poslužiti kao motivacija da mršavite. Jedna će vas podsećati na ono što želite da postignete, a druga na to kako više ne smete biti lenji i opustiti se.mrsavite48

Možete se i opkladiti sa nekim da ćete izgubiti kilograme. Uključite kolege, prijatelje, poznanike. Možda su i oni u nekom programu mršavljenja. Zacrtajte sebi cilj. Neka to bude i pobeda u opkladi.

Ovo je dobar period da slikate, da crtate sa mnoštvom različitih boja. To će vam okupirati misli, držati vas mirnim i skoncentrisanim, pa nećete misliti na slastice i keksiće, koji vas odvraćaju od vašeg cilja.

Fotografisanje jela. O da! I to pomaže. Istraživanja su pokazala da oni koji fotografišu svoju hranu gube lakše i brže kilograme, od onih koji to nisu činili. Tako, možete napraviti svoj mali online foto dnevnik svoje dijete da pratite kako mršavite.

Danas se vraćamo kafi, mada kao što smo naveli u prethodnim tekstovima, možete dan počinjati i sa zelenim čajem (sokom od grejpa, pa i 1 kuhanim jajetom), ali postoji mogućnost da rezultati ne budu onakvi kakve ste priželjkivali.

Doručak: šoljica crne domaće kafe – ili čisti sok od 1 grejpa ili čaj (naravno bez šećera).

Ručak: 500 gr kuhane piletine, salata od svežih mrkvi ili kupusa.

Večera: 2 tvrdo kuhana jajeta, sveža salata od kupusa sa malo maslinovog ulja.

Mršavite sa nama – Vežbe

Danas se, posle jučerašnjih vežbi, vraćamo šetnji ili laganom trčanju. Obavezno prošetajte 30 minuta ili, ukoliko nemate vremena, lagano džogirajte 15-tak minuta. Upamtite, vežbe su bitne. Sami možete odabrati tempo koji vam odgovara, ali bitno je da ne izbegavate fizičku aktivnost i dijeta će dati mnogo bolje rezultate. Čak i samo 30-tak minuta šetnje može mnogo da znači. Pročitajte više o zabavnim načinima gubljenja kilograma i kratkim vežbama, koje možete u toku ove dijete primeniti.

Ukoliko ste neraspoloženi i despresivni, pojedite avokado, izađite u šetnju, pogledajte dobru komediju i, naravno, našu motivacianu galeriju.

(Osvrnite se i na peti dan programa)

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar